بنی گانتز: ایران به دانش و توانایی‌های غیرقابل بازگشت دست یافته است-راهبرد معاصر

بنی گانتز: ایران به دانش و توانایی‌های غیرقابل بازگشت دست یافته است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی سخنانی به پیشرفت‌های زیاد برنامه هسته‌ای ایران اعتراف کرده و گفت:به مشاور امنیت ملی آمریکا گفتم که اسرائیل با توافق هسته‌ای با ایران مخالف است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی سخنانی به پیشرفت‌های زیاد برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: «ایران به دانش، زیرساخت و توانایی‌های دست یافته که بخش عمده‌ای از آن غیرقابل بازگشت است».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه سخنانش مدعی شد: «ایران در سال 2031 که توافق به پایان می‌رسد قادر به دستیابی به سلاح هسته‌ای خواهد بود».

وی اضافه کرد: «توافق شامل چند بند مشکل ساز بوده و بهبود توافق ضروری است».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عصر جمعه نیز خبر داد که با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا درباره توافق هسته‌ای با ایران گفت‌وگو کرده است.

وی در ادامه سخنانش افزود: «به مشاور امنیت ملی آمریکا گفتم که اسرائیل با توافق هسته‌ای با ایران مخالف است».

برگزاری دور جدید مذاکرات در وین پس از آن صورت گرفت که «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله‌ای در روزنامه «فایننشال‌تایمز» مدعی شد بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکارهای به‌روز‌شده‌ای در خصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است. جمهوری اسلامی ایران روز ۲۴ مرداد اعلام کرد پاسخ و ملاحظات خود در خصوص پیشنهادات اتحادیه اروپا را ارائه داده و منتظر واکنش آمریکا است. طرف آمریکایی هم دوم شهریورماه اعلام کرد که پاسخ خود را به ایران داده است.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه دریافت پاسخ دولت آمریکا به ‌نظرات جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل موضوعات باقی‌مانده در مذاکرات رفع تحریم از طریق هماهنگ‌کننده اروپایی را تایید و اعلام کرد: بررسی دقیق نظرات طرف آمریکایی آغاز شده و جمهوری اسلامی ایران پس از تکمیل بررسی‌ها، نظرات خود در این رابطه را به هماهنگ‌کننده اعلام خواهد کرد.

جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین در خصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر