راه‌های درمان تب و لرز بدن-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

راه‌های درمان تب و لرز بدن

تب و لرز و افزایش دمای بدن یکی از مشکلات سلامتی است که افراد در همه سنین به آن مبتلا خواهند شد که در برخی موارد این تب و لرز ناشی از سرماخوردگی است و گاهی نیز ناشی از ابتلا به دیگر بیماری هاست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر راه‌های زیادی برای درمان این مشکل وجود دارد که البته دارو‌ها را باید پس از مشورت با پزشک معالج تهیه کرد، اما جدای از آن باید به برخی نکات توجه داشت:

- حتما به مقدار کافی از مایعات استفاده کنید.
- از دارو‌هایی مانند استامینوفن و ایبوپروفن استفاده کنید که به کاهش دمای بدن کمک می‌کنند.
- همچنین در صورت احساس سرما و لرز از پتو یا لباس‌های گرم استفاده شود.

علل افزایش دمای بدن و احساس تب و لرز

در بیشتر موارد مهمترین عامل تب و لرز و افزایش دمای بدن، عفونت باکتریایی یا ویروسی است. غالبا این مشکل با بیماری‌های دیگری همراه است که مهمترین آن‌ها عبارتند از:
- عفونت پنومونی
- آنفولانزا
- مالاریا
- التهاب گلو
- مننژیت
- گاستروانتریت ویروسی یا باکتریایی
- سینوزیت
- عفونت ادراری

راه حل‌های سریع برای کاهش تب در بزرگسالان

راه‌های زیادی برای کاهش تب وجود دارد که یکی از آن‌ها استفاده از گیاهان طبیعی است، علاوه بر این درمان‌های دارویی متعددی نیز وجود دارند که می‌توان از آن برای کاهش سریع تب در بزرگسالان استفاده کرد؛ از جمله:

پاراستامول: این دارو یکی از رایج‌ترین انواع دارو‌هایی است که برای کاهش دمای بدن استفاده می‌شود. بیمار براساس نیاز چهار بار در روز از آن استفاده می‌کند که البته باید مراقب بود مصرف این دارو از ۴۰۰۰ میلی گرم در روز تجاوز نکند.

ایبوپروفن: این دارو جزء دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که نقش بسیار مهمی در کاهش درد، تب و التهاب دارد و بیمار دوز ۴۰۰ میلی گرمی آن را هر چهار تا شش ساعت یکبارمصرف می‌کند.

آسپرین: این دارو نیز جزء دارو‌های ضد التهاب غیر استروئیدی است و نقش مهمی را در تسکین درد و کاهش تب ایفا می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده