به گزارش راهبرد معاصر راههای زیادی برای درمان این مشکل وجود دارد که البته داروها را باید پس از مشورت با پزشک معالج تهیه کرد، اما جدای از آن باید به برخی نکات توجه داشت:
- حتما به مقدار کافی از مایعات استفاده کنید.
- از داروهایی مانند استامینوفن و ایبوپروفن استفاده کنید که به کاهش دمای بدن کمک میکنند.
- همچنین در صورت احساس سرما و لرز از پتو یا لباسهای گرم استفاده شود.
علل افزایش دمای بدن و احساس تب و لرز
در بیشتر موارد مهمترین عامل تب و لرز و افزایش دمای بدن، عفونت باکتریایی یا ویروسی است. غالبا این مشکل با بیماریهای دیگری همراه است که مهمترین آنها عبارتند از:
- عفونت پنومونی
- آنفولانزا
- مالاریا
- التهاب گلو
- مننژیت
- گاستروانتریت ویروسی یا باکتریایی
- سینوزیت
- عفونت ادراری
راه حلهای سریع برای کاهش تب در بزرگسالان
راههای زیادی برای کاهش تب وجود دارد که یکی از آنها استفاده از گیاهان طبیعی است، علاوه بر این درمانهای دارویی متعددی نیز وجود دارند که میتوان از آن برای کاهش سریع تب در بزرگسالان استفاده کرد؛ از جمله:
پاراستامول: این دارو یکی از رایجترین انواع داروهایی است که برای کاهش دمای بدن استفاده میشود. بیمار براساس نیاز چهار بار در روز از آن استفاده میکند که البته باید مراقب بود مصرف این دارو از ۴۰۰۰ میلی گرم در روز تجاوز نکند.
ایبوپروفن: این دارو جزء داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که نقش بسیار مهمی در کاهش درد، تب و التهاب دارد و بیمار دوز ۴۰۰ میلی گرمی آن را هر چهار تا شش ساعت یکبارمصرف میکند.
آسپرین: این دارو نیز جزء داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی است و نقش مهمی را در تسکین درد و کاهش تب ایفا میکند./باشگاه خبرنگاران