اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

آزادسازی سواحل موضوعی بود که در دولت آقای رییسی عملیاتی شد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد یکساله دولت سیزدهم گفت: آزادسازی سواحل موضوعی بود که حرف آن در همه دولت‌ها مطرح می‌شد؛ اما در دولت آقای رئیسی تحقق آن را مشاهده کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به عملکرد یکساله دولت سیزدهم گفت: اگر ما بخواهیم به دستاوردهای دولت سیزدهم در یکسال گذشته اشاره کنیم باید در ابتدا به این موضوع توجه داشته باشیم که دولت آقای رئیسی در چه وضعیتی امور اجرایی کشور را از دولت قبل تحویل گرفت.

وی افزود: دولت سیزدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با مسائل و مشکلات زیادی روبرو بود که از جمله آن می‌توان به شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور اشاره کرد که شروع این بیماری به خودی خود باعث بیکاری و کسادی کسب و کارها شده بود. مضافاً اینکه در ابتدای کار دولت سیزدهم ما با تورم روزافزون قیمت کالاها در بازار مواجه بودیم اما با وجود همه این مشکلات دولت سیزدهم با قوت و قدرت و پشتکاری که داشت کار خود را آغاز کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از کارهای مهم دولت در یک سال گذشته مهار بیماری کرونا با واکسیناسیون گسترده بود که این اقدام دولت باعث شد تا آرامش به جامعه بازگردد. یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها بود، ما به عینه مشاهده کردیم که دولت مسائل اقتصادی و معیشتی مردم را به مذاکرات گره نزد و در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در این باره مسیر مذاکرات و تلاش برای تقویت اقتصاد کشور از طریق استفاده از توان داخلی را در پیش گرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم آزادسازی سواحل بود تا از این طریق عموم مردم بتوانند از سواحل منتفع شوند. واقعیت این است که بحث آزادسازی سواحل چند سالی است که در دولت‌های مختلف مطرح می‌شود اما هیچوقت این امر محقق نشد و این موضوعی بود که در دولت آقای رئیسی محقق شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار