عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

آزادسازی سواحل موضوعی بود که در دولت آقای رییسی عملیاتی شد

آزادسازی سواحل موضوعی بود که در دولت آقای رییسی عملیاتی شد نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد یکساله دولت سیزدهم گفت: آزادسازی سواحل موضوعی بود که حرف آن در همه دولت‌ها مطرح می‌شد؛ اما در دولت آقای رئیسی تحقق آن را مشاهده کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به عملکرد یکساله دولت سیزدهم گفت: اگر ما بخواهیم به دستاوردهای دولت سیزدهم در یکسال گذشته اشاره کنیم باید در ابتدا به این موضوع توجه داشته باشیم که دولت آقای رئیسی در چه وضعیتی امور اجرایی کشور را از دولت قبل تحویل گرفت.

وی افزود: دولت سیزدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با مسائل و مشکلات زیادی روبرو بود که از جمله آن می‌توان به شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور اشاره کرد که شروع این بیماری به خودی خود باعث بیکاری و کسادی کسب و کارها شده بود. مضافاً اینکه در ابتدای کار دولت سیزدهم ما با تورم روزافزون قیمت کالاها در بازار مواجه بودیم اما با وجود همه این مشکلات دولت سیزدهم با قوت و قدرت و پشتکاری که داشت کار خود را آغاز کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از کارهای مهم دولت در یک سال گذشته مهار بیماری کرونا با واکسیناسیون گسترده بود که این اقدام دولت باعث شد تا آرامش به جامعه بازگردد. یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها بود، ما به عینه مشاهده کردیم که دولت مسائل اقتصادی و معیشتی مردم را به مذاکرات گره نزد و در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در این باره مسیر مذاکرات و تلاش برای تقویت اقتصاد کشور از طریق استفاده از توان داخلی را در پیش گرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم آزادسازی سواحل بود تا از این طریق عموم مردم بتوانند از سواحل منتفع شوند. واقعیت این است که بحث آزادسازی سواحل چند سالی است که در دولت‌های مختلف مطرح می‌شود اما هیچوقت این امر محقق نشد و این موضوعی بود که در دولت آقای رئیسی محقق شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار