پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

رئیس‌جمهور: دستگاه‌های مسئول در پیاده‌روی اربعین نظارت و تسهیل را با دقت اعمال کنند

آیت‌الله رئیسی از همه دستگاه‌های دولتی دارای مسئولیت در حوزه مراسم اربعین خواست، وظایف خود را در راستای تسهیل حضور همه علاقمندان و متقاضیان، با دقت و جدیت ایفا کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه امروز یکشنبه هیأت دولت با یادآوری اهمیت آئین راهپیمای میلیونی اربعین حسینی، از همه دستگاه‌های دولتی دارای مسئولیت در این حوزه خواست، وظایف خود را در راستای تسهیل حضور همه علاقمندان و متقاضیان، با دقت و جدیت ایفا کنند.

وی، همچنین به استانداران ماموریت داد: روند خدمات‌رسانی به زائران در مرزها و پایانه‌ها را به طور مرتب شخصا نظارت کنند و در عین حال از ظرفیت تشکل‌های مردمی و گروه‌های جهادی نیز به صورت کامل بهره ببرند.

رئیسی به زائران اربعین حسینی نیز توصیه کرد علاوه بر برنامه‌ریزی برای زمانبندی سفر به عتبات عالیات، از ظرفیت همه گذرگاه های مرزی کشور استفاده کنند تا برای خروج و ورود به کشور دچار ازدحام و مشکل نشوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های تیم اقتصادی دولت در جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در یک سال گذشته، جذب ۵ میلیارد و ۱۶۰ میلیون دلاری سرمایه‌گذاری خارجی در ۱۰ ماه ابتدایی فعالیت دولت سیزدهم را نشانه ثبات اقتصادی در کشور دانست.

رئیس جمهور بر لزوم تقویت بخش تولید تأکید کرد و با ابراز گلایه نسبت به اقدامات برخی بانک‌ها در تعطیلی واحدهای اقتصادی به دلیل بدهی به بانک‌ها گفت: توقف تولید به هر شکلی، به ضرر کشور است و هیچ بانکی مجاز نیست به بهانه طلب خود واحدهای تولیدی را تعطیل کند.

وی با بیان اینکه تعطیلی واحدهای تولیدی نتیجه‌ای جز بیکاری و رکود و خسارت به دنبال ندارد، معاون اجرایی رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی را مأمور پیگیری حل مشکلات فیمابین واحدهای تولیدی و بانک‌ها کرد.

رئیسی رونق تولید را اولویت دولت سیزدهم دانست و با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی معاون اول رئیس جمهور و دیگر بخش‌های مربوطه برای احیای صدها واحد تولیدی تعطیل و نیمه فعال در ۱۰ ماه اخیر تصریح کرد: دولت تلاش می‌کند با احیای واحدهای اقتصادی با کمترین هزینه، رونق و جهش تولید در کشور تحقق یابد.

رئیس جمهور در این زمینه از تلاش‌های مسئولان اقتصادی دولت برای کاهش تورم نقطه به نقطه قدردانی کرد و با تأکید بر لزوم تبیین این اقدام برای نخبگان و مردم اظهار داشت: مردم باید در جریان قرار بگیرند علی‌رغم اصلاح نظام توزیع یارانه‌ها، تورم توسط دولت کنترل شده است./ فارس

کلمات کلیدی: آیت الله رئیسی
ارسال نظر