سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

آزادسازی سواحل موضوعی بود که در دولت آقای رییسی عملیاتی شد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد یکساله دولت سیزدهم گفت: آزادسازی سواحل موضوعی بود که حرف آن در همه دولت‌ها مطرح می‌شد؛ اما در دولت آقای رئیسی تحقق آن را مشاهده کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به عملکرد یکساله دولت سیزدهم گفت: اگر ما بخواهیم به دستاوردهای دولت سیزدهم در یکسال گذشته اشاره کنیم باید در ابتدا به این موضوع توجه داشته باشیم که دولت آقای رئیسی در چه وضعیتی امور اجرایی کشور را از دولت قبل تحویل گرفت.

وی افزود: دولت سیزدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با مسائل و مشکلات زیادی روبرو بود که از جمله آن می‌توان به شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور اشاره کرد که شروع این بیماری به خودی خود باعث بیکاری و کسادی کسب و کارها شده بود. مضافاً اینکه در ابتدای کار دولت سیزدهم ما با تورم روزافزون قیمت کالاها در بازار مواجه بودیم اما با وجود همه این مشکلات دولت سیزدهم با قوت و قدرت و پشتکاری که داشت کار خود را آغاز کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از کارهای مهم دولت در یک سال گذشته مهار بیماری کرونا با واکسیناسیون گسترده بود که این اقدام دولت باعث شد تا آرامش به جامعه بازگردد. یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها بود، ما به عینه مشاهده کردیم که دولت مسائل اقتصادی و معیشتی مردم را به مذاکرات گره نزد و در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در این باره مسیر مذاکرات و تلاش برای تقویت اقتصاد کشور از طریق استفاده از توان داخلی را در پیش گرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم آزادسازی سواحل بود تا از این طریق عموم مردم بتوانند از سواحل منتفع شوند. واقعیت این است که بحث آزادسازی سواحل چند سالی است که در دولت‌های مختلف مطرح می‌شود اما هیچوقت این امر محقق نشد و این موضوعی بود که در دولت آقای رئیسی محقق شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار