کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری

نظر هیأت تطبیق مصوبات درباره رتبه‌بندی معلمان طرح مهرآفرین اعلام شد

نظر هیأت تطبیق مصوبات درباره رتبه‌بندی معلمان طرح مهرآفرین اعلام شد عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به موافقت هیأت تطبیق مصوبات با درخواست کمیسیون آموزش مجلس، گفت: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته هیأت تطبیق مصوبات با رتبه‌بندی معلمان طرح مهرآفرین موافق است و این موضوع پس از ابلاغ به دولت باید اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد وحیدی  با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس برای احتساب معلمان طرح مهرآفرین در اجرای قانون رتبه بندی معلمان، عنوان کرد: پس از نامه کمیسیون آموزش به دکتر قالیباف در این رابطه، رئیس مجلس این نامه را به هیأت تطبیق مصوبات ارجاع داد و این موضوع در دستور کار هیأت تطبیق قرار گرفت.

 

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس پیگری‌های صورت گرفته هیأت تطبیق نیز با نامه کمیسیون آموزش و دستور رئیس مجلس یعنی اضافه شدن معلمان طرح مهرآفرین به معلمان شامل رتبه بندی موافق است، افزود: طبق مذاکراتی که با اعضای هیأت تطبیق مصوبات انجام شده، اعضای هیأت با این موضوع موافقت دارند.

 

وی با بیان اینکه رتبه بندی حق معلمان طرح مهرآفرین است، تصریح کرد: با توجه به اینکه مدارک این معلمان نیز کامل است و فقط یک حکم تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی نیاز است، آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی باید تا تبدیل وضعیت نیروهای طرح مهرآفرین، این معلمان را مشمول قانون رتبه بندی کند.

 

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ادامه داد: اینکه معلمان طرح مهرآفرین امروز شامل رتبه بندی نشدند به دلیل کم کاری دولت گذشته در تبدیل وضعیت این عزیزان است لذا باید به این تبعیض ناروا پایان داد و هرچه سریع‌تر نسبت به رتبه بندی این معلمان که حدود 80 هزار نفر هستند، اقدام کرد.

 

وحیدی یادآور شد: قرار بود ظرف 5 سال نیروی رسمی آموزش و پرورش شوند ولی امروز شاید برخی از شاگردان این معلمان وارد دانشگاه فرهنگیان شده و رسمی شدند ولی معلمان طرح مهرآفرین هنوز تبدیل وضعیت نشده‌اند لذا رتبه بندی و تبدیل وضعیت حق این معلمان است./خانه ملت

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار