دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان خانواده شهید خادم صادق

تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان خانواده شهید خادم صادق در پی هتک حرمت به خانواده شهید خادم صادق، دادستان مرکز استان فارس اعلام کرد: پرونده قضایی برای عاملان این حادثه و ارجاع به شعبه ویژه تشکیل شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 30
کد خبر: ۱۴۹۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر سید مصطفی بحرینی شامگاه سه‌شنبه با بیان این که دو ضارب خانواده شهید خادم صادق با ورود دادستانی و تلاش نیروی انتظامی در کوتاه ترین زمان دستگیر و به مقام قضایی تحویل شدند گفت: از آغاز این واقعه موضوع تحت نظارت مدیر ارشد قضایی استان قرار گرفت.

دادستان مرکز استان فارس ادامه داد: آنچه مشخص است هتاکی متهمان بازداشت شده در پی تذکر خانواده شهید خادم صادق به دو تن از عابران که اقدام به کشف حجاب کرده بودند ایجاد شده که در راستای تکلیف قانونی، مطالبه عمومی مردم مؤمن شیراز و با شکایت خانواده شهید، احد از معاونین دادستان مسئول نظارت مستقیم بر پرونده قضایی شد.

وی از رسیدگی سریع به پرونده و تکمیل تحقیقات عاملان هتک حرمت و ضرب و شتم این دو آمر به معروف خبر داد و خاطر نشان کرد: تصمیمات قضایی آتی در این خصوص در چارچوب قانون اطلاع رسانی خواهد شد.

به گفته فرماندار شیراز، روز یکشنبه ششم شهریورماه ۱۴۰۱ همسر و دختر شهید منصور خادم صادق در یک بازار شیراز به دو خانم که حجاب از سر برداشته بودند بصورت لسانی، فریضه امر به معروف و نهی از منکر را بجا آوردند اما این دو خانم بدحجاب اقدام به فحاشی کرده و به تحریک برخی افراد حاضر در محل، به ضرب و شتم خانواده شهید بزرگوار اقدام کردند.

این دو زن هتاک که با یکدیگر خواهر هستند، عصر روز دوشنبه توسط نیروی انتظامی در شهرک گلستان شیراز دستگیر شدند.

عصر امروز نیز ‌تجمع خود جوشی توسط مردم مؤمن شیراز، محل وقوع حادثه در چهار راه ۱۵ خرداد برگزار شد و خواستار برخورد با عاملان این هتاکی شدند.

شهید منصور خادم صادق از شهدای بنام استان فارس است. وی در دوران جنگ تحمیلی مسئولیت‌های مهمی در محور آبادان، زرهی لشکر ۱۹فجر، معاونت آموزش نظامی سپاه ناحیه فارس، بسیج لشگر ۱۹ فجر و فرماندهی آموزش دانشکده علوم و فنون زرهی ایفا کرد.
شهید خادم صادق که در عملیات‌های مختلف دوران دفاع مقدس شرکت کرده و از نواحی مختلف بدن نیز مجروح شده بود، در عملیات پاکسازی منطقه مین گذاری شده در جاده ام القصر پای خود را از دست داد.
این جانباز خستگی ناپذیر، در اول آبان ماه ۱۳۷۲ در حین انجام مأموریت در حوالی شهرستان دلیجان دعوت حق را لبیک گفت و پس از تشییع باشکوه در شیراز، در گلزار شهدای دارالرحمه این شهر به خاک سپرده شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار