مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

اتهام زنی دوباره آلبانی به ایران

وزارت کشور آلبانی روز شنبه ادعا کرد که یک سامانه مرزی آن مورد حمله سایبری از جانب همان منبع ایرانی قرارگرفته که به تازگی موجب قطع روابط سیاسی ۲ کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری اسوشیتدپرس، بیانیه وزارت کشور آلبانی حاکیست که در پی حمله به سامانه ثبت ورود و خروج در ۲ گذرگاه مرزی پلیس آلبانی، همه سامانه های دولتی شامل سامانه کلی مدیریت اطلاعات برای ثبت ورود و خروج ها در گذرگاه های مرزی، به صورت موقت بسته شده است .

رسانه های محلی از ایجاد صف های طولانی در دستکم ۲ گذرگاه مرزی در جنوب این کشور خبر داده اند.

تیرانا ادعا کرده که نتایج اولیه نشان می دهد این تهاجم از سوی همان منبع حمله ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیر ماه) بوده که منجر به تصمیم چند روز پیش تیرانا به قطع روابط دیپلماتیک با تهران شده است.

آلبانی که عضو ناتو شده است، به تازگی روباط دیپلماتیک با ایران را قطع و کارکنان سفارتخانه کشورمان را اخراج کرد.

این نخستین مورد اعلام شده قطع روابط دیپلماتیک بر سر حمله سایبری به شمار می رود.
این در حالی است که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز پنجشنبه در ادامه اتهام زنی بی اساس غرب علیه ایران، حمله سایبری اخیر علیه آلبانی را که دولت های واشنگتن و تیرانا مدعی اند تهران در آن دست داشته است، محکوم کرد.

همچنین سخنگوی سازمان ملل متحد در واکنش به اتهام زنی بی پایه و اساس آمریکا و آلبانی علیه ایران اعلام کرد که سازمان ملل اطلاعات مستقلی درباره حمله سایبری به آلبانی در اختیار ندارد.

وزارت امور خارجه ایران روز چهارشنبه در واکنش به اقدام ضدایرانی دولت آلبانی، با اشاره به مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه فضای سایبری در مجامع چندجانبه و بین‌المللی در راستای تدوین ضوابط و قاعده مند کردن این حوزه، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای هدف حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی خود، هرگونه استفاده از فضای سایبری به عنوان ابزاری برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی سایر کشورها را مردود و محکوم می کند.

بعد از اخراج گروهک تروریستی منافقین از عراق، این گروهک به دستور آمریکا و با هماهنگی دیگر اعضای ناتو به آلبانی مهاجرت کرد تا بتواند از آنجا به جاسوسی و اقدامات خرابکارانه علیه مردم ایران ادامه دهد.
منافقین هر ساله اجلاسی را با دعوت از چهره های ضد ایرانی به تیرانا برگزار می‌کرد تا اینکه اجلاس امسال این سازمان بنا به دلایل امنیتی لغو شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر