زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

امیرعبداللهیان: آژانس انرژی اتمی از رفتار سیاسی فاصله بگیرد

وزیر امور خارجه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: برای ایران قابل قبول نیست که پس از بازگشت همه طرف‌ها به برجام مجددا شاهد برخی از دیدگاه‌های سیاسی و اتهامات بی‌اساس آژانس باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه کشورمان که به روسیه سفر کرده است، گزارشی از گفتگوهای امروز خود با وزیر امور خارجه روسیه و محورهای مهم این سفر ارائه کرد.
 حسین امیرعبداللهیان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: برای سفری کوتاه و ماموریتی مهم در روسیه به سر می‌برم. مورد اولی که از بخش‌های مهم این سفر به حساب می‌آید پیام یکی از سران کشورهای اروپایی برای آقای رییسی است که از ایران خواسته شده در موضوع اکراین ورود کرده و برای توقف جنگ مساعدت کند. در این مورد درخصوص مباحث انسانی و از جمله آزادی اسرای اکراینی نیز گفتگو شد.

هدف دیگر از سفرم به روسیه، مربوط به پیگیری توافقات اخیر روسای جمهور دو کشور در تهران و مسائل دوجانبه از جمله مناسبات اقتصادی و تجاری بود. تجار و بازرگانان دو کشور زمینه همکاری مناسبی را یافته اند و بخش دولتی در بستر سازی کار سهم مهمی دارد. بنا شد حجم مبادلات افزایش پیدا کرده و ارتباطات در همه ی جوانب حفظ و گسترده تر شود.

در مورد تحولات افغانستان، یمن، لیبی، سوریه، عراق، فلسطین و قفقاز هم رایزنی شد.

همچنین بخشی از مذاکرات، مربوط به توافق در خصوص رفع تحریم‌ها بود. این نکته را هم در کنفرانس خبری مشترکم با آقای لاوروف تاکید کردم که همکارانم با دقت و سرعت ممکن در حال بررسی متن هستند و تکرار کردم که ما برای رسیدن به توافقی قوی و پایدار دارای حسن نیت هستیم.

البته آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید از رفتار سیاسی خود فاصله بگیرد و صرفا بر تکلیف و وظیفه فنی خود متمرکز شود.

برای ایران قابل قبول نیست که پس از بازگشت همه طرف‌ها به برجام مجددا شاهد برخی از دیدگاه‌های سیاسی و اتهامات بی‌اساس آژانس باشیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر