فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

امیرعبداللهیان:‌در حال آماده سازی پاسخ آمریکا هستیم

امیرعبداللهیان:‌در حال آماده سازی پاسخ آمریکا هستیم وزیر امور خارجه در رایزنی تلفنی با همتای اماراتی گفت:‌ برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده و همکارانم با دقت و سرعت در حال بررسی متن و آماده سازی پاسخ هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 01
کد خبر: ۱۴۹۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و «شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امور خارجه امارات متحده عربی امروز (پنجشنبه) دهم شهریور ماه در خصوص مهم‌ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور و نیز آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریم‌ها گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان سیاست خارجی دولت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در اولویت بخشیدن به روابط با همسایگان را مورد تأکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از توسعه مناسبات رو به رشد دو کشور، حل و فصل برخی مشکلات کنسولی مربوط به ایرانیان در امارات از جمله مدارس ایرانی در آن کشور را خواستار شد.

* همکارانم با دقت و سرعت در حال بررسی متن و آماده سازی پاسخ هستند

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان همتای اماراتی خود را در جریان آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است و همکارانم با دقت و سرعت در حال بررسی متن و آماده سازی پاسخ هستند.

روز چهارشنبه دوم شهریور ماه ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه از دریافت پاسخ دولت آمریکا به نظرات جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل موضوعات باقیمانده در مذاکرات رفع تحریم از طریق هماهنگ کننده اروپایی گفت‌وگوها خبر داد و افزود: بررسی دقیق نظرات طرف آمریکایی آغاز شده و ایران پس از تکمیل بررسی‌ها، نظرات خود در این رابطه را به هماهنگ کننده اعلام خواهد کرد.

وزیر امور خارجه ششم شهریور ماه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای عمانی نیز با بیان این‌که پاسخ طرف آمریکایی با دقت در حال بررسی است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با پایان یافتن بررسی و جمع بندی نظرات خود را اعلام خواهد کرد. (اینجا بخوانید)

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به اهمیت روابط کشورش با ایران، بر آمادگی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و همچنین برگزاری نشست‌های اقتصادی و کنسولی دوجانبه تأکید کرد.

وی همچنین سلام‌های گرم شیخ محمد بن زائد، رئیس دولت امارات را به مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان ابلاغ و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک به ایران سفر کند.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز سلام رئیس جمهور کشورمان برای شیخ محمد بن زاید رئیس امارات را ابلاغ کرد.

پیش از این خبرگزاری رسمی امارات (وام) از این گفت‌وگوی تلفنی خبر داد و اعلام کرد که دو طرف در این گفت‌و‌گوی تلفنی روابط دوجانبه و راه‌های پیشبرد و تقویت این روابط در راستای منافع مشترک را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند و وزیر امور خارجه امارات در این گفت‌و‌گو تأکید کرده است که این کشور خواستار «تقویت همکاری‌ با کشورهای همسایه در جهت تثبیت ارکان امنیت و ثبات در منطقه و محقق ساختن آرزوی ملت‌‌های منطقه برای توسعه و شکوفایی است.»

وزیر امور خارجه کشورمان ۲۹ خرداد نیز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای اماراتی، حضور رژیم اشغالگر قدس در منطقه را موجب بی ثباتی و ناامنی و عامل ترور و خرابکاری در کل منطقه خواند.امیرعبداللهیان ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ در گفت‌وگوی تلفنی همتای اماراتی، حضور رژیم صهیونیستی در منطقه را تهدیدی برای همه کشورها و منطقه خواند و با اشاره به بحران یمن گفت: تداوم جنگ و گسترش درگیری ها و منازعات به نفع هیچ یک از طرف ها و منطقه نیست. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هشتم آذر ماه سال گذشته نیز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای اماراتی از وی برای سفر به تهران دعوت و بر مشورت مستمر دو کشور تأکید کرده بود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار