دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی ایجاد شده درباره بازگشایی مدارس

یوسف نوری در واکنش به حواشی ایجاد شده درباره دلایل بازگشایی مدارس گفت: از فرزند من پرسیدند که شما به پدرت گفتی مدارس را باز کند، او هم در فضای خودش گفت که بله مدرسه خوب است و دلم برای دوستانم تنگ شده و حضوری باشد بهتر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در واکنش به هجمه رسانه‌های فارسی زبان فارسی زبان درباره دلایل بازگشایی مدارس گفت: بالاخره آنها باید یک خبری را به میل خودشان منتشر کنند. از فرزند من پرسیدند که شما به پدرت گفتی مدارس را باز کند، او هم در فضای خودش گفت که بله مدرسه خوب است و دلم برای دوستانم تنگ شده و حضوری باشد بهتر است.

 

وی ادامه داد: من خیلی جاها که رفتم، دیدم حتی بچه ها گریه می‌کردند که چرا مدارس را باز نمی کنید و می‌گویند ما دلمان برای دوستانمان تنگ شده است. پسر من هم مانند سایر بچه ها بود و در یک مدرسه معمولی دولتی تحصیل می کند.

 

وزیر آموزش و پرورش درباره دلایل بازگشایی مدارس اظهار کرد: من دو سال در ستاد کرونا استان تهران بودم و در بخش علمی آن‌جا، موضوعات را رصد می‌کردیم و واقعاً مدارس دنیا در آن مدت تعطیل نبودند. در ایام کرونا بعضی کشورها حتی هیچ وقت مدارس‌شان را تعطیل نکردند و بعضی دیگر تنها دو هفته تعطیل کردند؛ حتی کشوری در همسایگی ما وقتی دو ماه مدارس را تعطیل کرد، الان یک ماه زودتر بازگشایی کرده است.

 

نوری تصریح کرد: بعضی اوقات زمانی که یک اقدامی انجام می‌شود، دوستان تصور می‌کنند برای این است که یک کسی خودش را مطرح کند در حالی که ما در نظام تعلیم و تربیت شوخی نداریم.

 

وی با اشاره به بهبود شرایط کرونایی کشور گفت: ما بر اساس مبانی علمی، مطالعات، الگوبرداری و وضعیت جامعه خودمان که الحمدالله از جهت واکسیناسیون و قطع زنجیره کرونا در بین کشورهای جهان مقام بسیار خوبی داریم، این اقدام را انجام دادیم.

 

نوری افزود: به همین دلایل این اتفاق افتاد و شما دیدید که دانش آموزان نیز پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می کردند. حتی در مجامعی که دانش آموزان و بزرگسالان هستند، می‌بینیم که دانش آموزان بهتر پروتکل ها را رعایت می‌کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه قطعا مدارس در سال تحصیلی آینده حضوری است و در اول مهرماه شاهد بازگشایی آن خواهیم بود، گفت: الحمدلله این یک ماه و نیم بازگشایی مدارس در سال تحصیلی 1400-1401 هم فرصت خوبی بود؛ تابستان هم باز برای دانش آموزانی که جا مانده بودند کار را در قالب طرح جبران و تثبیت یادگیری، ادامه دادیم.

 

 اخیرا ویدیویی از فرزند یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که به خبرنگار صداوسیما می‌گوید، چون او و دوستانش از آموزش مجازی خسته شده بودند، از پدرش خواسته تا مدارس را حضوری کند./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار