زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول جزییات مهم درباره واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی جزئیات جدید از پرداخت معوقات رتبه بندی بازنشستگان آموزش و پرورش + زمان واریز و مبالغ

وزیر صنعت: وضعیت صادرات بسیار مطلوب شد

وزیر صنعت: وضعیت صادرات بسیار مطلوب شد وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید و صادرات در کشور گفت: در چهار ماه نخست سال شاهد افزایش ۳۸درصدی صادرات غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید رضا فاطمی امین شامگاه شنبه در نشست با فعالان اقتصادی استان یزد با اعلام اینکه "وضعیت تولیدی در سطح کلان مناسب است و در چهار ماه اول سال در اکثر محصولات تولیدی شاهد افزایش بوده‌ایم" اظهار داشت: در چهارماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال قبل اقلام تولیدی افزایش داشته است.

 

وی با بیان اینکه وضعیت صادرات کشور هم بسیار مطلوب شده است، افزود: در سال 1400 نسبت به سال 99 حدود 38 درصد افزایش صادرات غیرنفتی داشته‌ایم که رقم آن به جایی رسیده است که فقط 3.5 میلیارد دلار دیگر فاصله داریم که بگوییم نفت دیگر در تأمین ارزی کشور اثری ندارد که این دستاوردها توسط فعالان اقتصادی حاصل شده است و جای تقدیر و تشکر دارد و لازم است اطلاع دهیم اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.

 

وی با اشاره به درخواست‌ها و دغدغه فعالان اقتصادی استان در زمینه تأمین مواد اولیه در صنایع نساجی و پتروشیمی عنوان کرد: در صنعت پتروشیمی سرمایه‌گذاری زیادی شده است اما در بخش‌هایی که ارزش افزوده بالاتری داشتند کمتر سرمایه‌گذاری کردیم که برای آن راه‌‌حل‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت نیاز داریم.

 

وزیر صمت با تشریح برخی اقدامات در استان بیان کرد: سال گذشته در حوزه فولاد سهمیه‌بندی داشتیم چرا که در کشور 10 میلیون تن مصرف فولاد بود اما 4 میلیون تن ورق تولید می‌شد که توسط دولت برای این موضوع راهکارهای متنوعی اندیشیده شد.

 

فاطمی امین با اذعان به اینکه 104 شهر کشور هیچ صنعت فعالی ندارند، گفت: متأسفانه توازن سرمایه‌گذاری هم در پول هم در حوزه جغرافیایی نداریم؛ شهرهایی داریم که در آنها فرصت‌های شغلی بسیار ایجاد شده است اما کارگر نیست مثل اشتهارد، اردکان، ساوه و شهرهایی داریم که به‌شدت عقب‌مانده هستند و ما به‌دنبال این هستیم که در هر کدام از این 104 شهر حداقل یک صنعت ایجاد کنیم.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از مهمترین زیرساخت‌های مقابله با قاچاق را اطلاعات دانست و ادامه داد: در حوزه لوازم یدکی خودرو، لوازم خانگی و پوشاک کار ویژه‌ای آغاز شده است و اقدام دولت در لوازم یدکی خودرو که 30 درصد آن قاچاقی است، با تلاش همه مردم 130 هزار نوع قطعه یدکی شناسنامه‌دار شده است و 230 میلیون قطعه کد رهگیری دریافت کرده‌اند.

 

فاطمی امین در پایان پروژه‌های تحولی در کشور را مورد توجه قرار داد و از برنامه‌های دولت سیزدهم برای ریل‌گذاری صحیح در امور کشور خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار