هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو»

جزئیات شهادت مأمور پلیس با چاقوی آشپزخانه + گفت‌وگو با قاتل

بامداد امروز یکشنبه ماموران کلانتری ۱۰۶ نامجو در تماس تلفنی با بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم‌جنایی، خبر شهادت «استوار امیر کیوان‌لو» را توسط یک سارق جوان در خانه‌ای در میدان سپاه گزارش کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر مأمور کلانتری ۱۰۶ نامجو توسط یک قاتل ۲۱ ساله که سابقه سرقت دارد به شهادت رسید. عقربه‌ها ساعت 5 بامداد امروز یکشنبه سیزدهم شهریورماه را نشان می‌داد که ماموران کلانتری 106 نامجو در تماس تلفنی با ساسان غلامی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم‌جنایی، خبر شهادت "استوار امیر کیوان‌لو" را توسط یک سارق جوان در خانه‌ای در میدان سپاه گزارش کردند.

بدین ترتیب بازپرس کشیک غلامی همراه با ‌تیم‌ جنایی خود راهی محل حادثه شدند و در تحقیقات میدانی پی بردند، سارق 21 ساله که عامل جنایت است پس از وارد شدن به خانه‌ای و بستن دست و پای یک زن جوان از خانه وی سرقت کرده است.

بررسی‌های بیشتر مشخص کرد، قاتل جوان پس از سرقت از خانه مورد نظر فرار کرده که در راه‌پله‌های آپارتمان 6 طبقه با استوار امیر کیوان‌لو مواجه شده و وی را هدف یک ضربه چاقو از ناحیه قفسه سینه قرار داده است.

تحقیقات میدانی نشان داد، قاتل پس از ارتکاب جنایت قصد داشته به سمت خیابان فرار کرده که توسط گشت کلانتری 106 نامجو دستگیر شده است؛ همچنین متهم پس از انتقال به شعبه سوم دادسرای جنایی صراحتا به جرم قتل با یک ضربه چاقو و به شهادت رساندن استوار کیوان‌لو اعتراف کرد.

قتل مامور پلیس با چاقوی آشپزخانه

در ادامه متن گفت‌وگوی تسنیم با این متهم که دست به این جنایت هولناک زده آمده است:

چند سال داری؟

ـ 21 سال دارم و 7 سالی است که سرقت می‌کنم!

سابقه داری؟‌

ـ بله سال 98 به زندان تهران بزرگ رفتم.

اعتیاد داری؟

ـ بله 4 سالی است که شیشه و هروئین مصرف می‌کنم!

کجا زندگی می‌کنی؟

ـ در میدان شوش کارتن‌خواب هستم!

ازدواج کردی؟

ـ نه تنها زندگی می‌کنم و پدر و مادرم هم ساکن مازندران هستند.

چی شد که اقدام به سرقت کردی؟

ـ برای خرید مواد مخدر دیگر پولی نداشتم.

از روز حادثه بگو؟

ـ برای دزدی به داخل خانه مورد نظر رفتم و در آنجا دست و پای یک زن جوان را که صاحب‌خانه بود بستم و پس از سرقت از خانه خارج شدم؛ در حال فرار از راه‌پله‌های ساختمان بودم که یک مامور پلیس را دیدم، در این میان با چاقویی که در دست داشتم یک ضربه به قفسه سینه وی وارد کردم.

چاقو را از کجا آورده بودی؟

ـ از آشپزخانه خانه زن جوان برداشتم.

چه لوازمی از خانه زن جوان سرقت کردی؟

ـ طلا، موبایل،کنسول‌بازی و دوربین عکاسی

زن جوان را در خانه هدف آزار و اذیت شیطانی قرار دادی؟

ـ نه فقط چاقو را روی صورتش گذاشتم و دست و پای وی را بستم.

چند ساعت داخل خانه بودی؟

ـ تقریبا یک ساعت

چگونه دستگیر شدی؟

ـ پس از ضرب جرح مامور پلیس فرار کردم که توسط عده‌ای دیگر از ماموران دستگیر شدم.

قبل از سرقت مواد مخدر مصرف کرده بودی؟

ـ بله 5 گرم هروئین کشیده بودم.

حرف آخر؟

ـ نمی‌خواستم مامور پلیس را به قتل برسانم و پشیمانم.

  تحقیقات در رابطه با این پرونده توسط ساسان غلامی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم‌جنایی، ادامه دارد و متهم برای کشف ابعاد پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی ادامه دارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده