وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

آمار کرونا در ایران امروز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱

آمار کرونا در ایران امروز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 05
کد خبر: ۱۴۹۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۱۹ نفر رسید.

 

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز (۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۰۹۵ مبتلای جدید به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۳۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۱۸۲ نفر رسید.

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۱۹ نفر رسید.

 

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۰۹ هزار و ۴۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

 

۸۱۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۵۳ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۸۴۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر هشت شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 

در عین حال تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۳ هزار و ۳۶۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۳۹۷ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۶۹۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۴۵۷ دُز رسید.

 

در شبانه روز گذشته ۴۷ هزار و ۶۳۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار