اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

آمار کرونا در ایران امروز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱

آمار کرونا در ایران امروز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 05
کد خبر: ۱۴۹۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۱۹ نفر رسید.

 

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز (۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۰۹۵ مبتلای جدید به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۳۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۱۸۲ نفر رسید.

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۱۹ نفر رسید.

 

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۰۹ هزار و ۴۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

 

۸۱۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۵۳ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۸۴۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر هشت شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 

در عین حال تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۳ هزار و ۳۶۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۳۹۷ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۶۹۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۴۵۷ دُز رسید.

 

در شبانه روز گذشته ۴۷ هزار و ۶۳۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار