امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

تزریق دُز چهارم واکسن کرونا برای دانشجویان اجباری نیست

تزریق دُز چهارم واکسن کرونا برای دانشجویان اجباری نیست رییس سازمان امور دانشجویان گفت: هنوز مصوبه جدیدی برای الزامی بودن تزریق دُز چهارم واکسن کرونای دانشجویان به دانشگاه‌ها ابلاغ نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، کمتر از دو هفته تا آغاز سال تحصیلی جدید باقی مانده و محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه‌ها ابلاغ کرد تمام آموزش ها از مهر باید به صورت کاملا حضوری برگزار شود، اما در مواردی محدود دانشگاه‌های سراسر کشور می توانند از شیوه مجازی هم برای تدریس استفاده کنند. 

از آنجا که هنوز ویروس کرونا کامل از کشور برچیده نشده و گریبانگیر تمام اقشار جامعه با هر شغل و جایگاهی است؛ رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق به موقع واکسن کرونا همچنان توصیه می‌شود.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون بیش از ۶۵ میلیون نفر دُز اول، بیش از۵۸ میلیون نفر دُز دوم و بیش از ۳۰ میلیون نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور از  ۱۵۴ میلیون دُز فراتر رفته است.

ستاد ملی مقابله با کرونا نیز از اردیبهشت گذشته از تصویب تزریق دُز چهارم واکسن کرونا خبر داد و اعلام کرد: «در راستای تقویت سطح ایمنی گروه‌های در معرض خطر، از همه افراد بالای ۷۰ سال و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا نقص ایمنی، درخواست می‌شود یک نوبت واکسن علاوه بر نوبت‌های قبلی تزریق کنند.» با وجود تاکید بر تزریق دُز چهارم واکسن کرونا برای همه اقشار و سنین جامعه، هنوز تکلیف جامعه دانشجویی در این مورد معلوم نیست و برخی از آنان نسبت به اجباری شدن یا نشدن آن برای حضور در کلاس‌های درس از مهر ۱۴۰۱ تردید دارند.

تزریق دُز چهارم واکسن کرونا هنوز برای دانشجویان اجباری نیست


هاشم داداش‌پور در گفت وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا در این درباره گفت: وزارت بهداشت توصیه می کند واکسن کرونا هر ۶ ماه یک بار تزریق شود؛ بنابراین اگر ستاد ملی کرونا مصوب کند که دانشجویان دانشگاه های کشور برای حضور در کلاس‌های درس از ترم جدید موظف به دریافت واکسن هستند، باید به آن توجه شود. 

در حال حاضر، برخی دانشگاه های کشور دُز چهارم یادآور واکسن کرونا را آغاز کرده اند، ولی هنوز مصوبه ای از ستاد ملی کرونا در این زمینه به دانشگاه ها ابلاغ نشده است. اگر مصوبه قبلی ستاد ملی کرونا به دانشگاه ها جهت رعایت شیوه نامه های بهداشتی ابلاغ شود، دانشجویان باید دُز یادآور را تزریق کنند. 

وی بیان کرد: اگر روند شیوع ویروس کرونا فزاینده باشد، بر اساس شرایط جدید نسبت به تزریق واکسن کرونا تاکید خواهیم کرد و اگر شرایط به سمت روند کاهنده حرکت کند، ستاد ملی مقابله با کرونا باید مصوبه جدید را ابلاغ کند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار