آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

شناسایی ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور

شناسایی ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور وزارت بهداشت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند که ۱۹۶ نفر از آن‌ها بستری شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند و ۱۹۶ نفر از آنها بستری شده‌اند که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۷۸۱ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.

در شبانه روز گذشته ۱۷ استان بدون مرگ و میر کرونایی بوده‌اند و ۷ استان نیز، فقط یک مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ داشته‌اند؛ همچنین خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۷۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۶۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و این در حالیست که تا کنون ۵۳ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۷۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

تا کنون ۶۵ میلیون و ۳۹ هزار و ۵۸۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۷۲۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۶ هزار و ۱۸۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۴۹۵ دُز رسید. ضمن اینکه در شبانه روز گذشته ۱۱ هزار و ۱۱۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار