بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

بغداد: بیش از دو میلیون زائر ایرانی تاکنون وارد عراق شده‌اند

بغداد: بیش از دو میلیون زائر ایرانی تاکنون وارد عراق شده‌اند سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق، امروز (شنبه، ۱۰ سپتامبر) اعلام کرد که شمار زائران ایرانی که تاکنون وارد عراق شده‌اند، از دو میلیون نفر فراتر رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «عمر الوائلی» رئیس این سازمان در بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در «بغداد الیوم» منتشر شد، اعلام کرد که سازوکار ورود زائران از طریق‌ گذرگاه‌های مرزی در چارچوب طرح عالی امنیتی تحت نظارت وزیر کشور تصویب شد. اقدامات لازم بر اساس سازوکار تصویب شده انجام می‌شود که شامل بازرسی کلیه زائران در هنگام ورود و همچنین مهر گذرنامه است و زائران صرفاً با سند رسمی تایید شده اداره گذرنامه وارد خاک عراق می‌شوند.

وی افزود: از طرف ایرانی خواستار ارسال دسته دسته زائران هستیم نه اینکه زائران را یکباره اعزام کند؛ زیرا سلامت و ایمنی زائران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. همچنین از آنها می‌خواهیم به تعداد تعیین شده بین دو طرف که در توافقنامه امنیتی عراق و ایران ذکر شده، پایبند باشد.

الوائلی با اشاره به هماهنگی بالا میان مقامات مرزی، وزارت کشور، فرماندهی مشترک و استانداری‌ها در عراق توضیح داد که تا کنون بیش از دو میلیون زائر ایران از طریق گذرگاه‌های مرزی وارد عراق شده‌اند و این می‌طلبد که موضوع کاملا تحت کنترل و بررسی باشد.

سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق پیشتر اعلام کرده بود که عملیات ورود زائران از چهار گذرگاه مرزی منذریه (خسروی)، زرباطیه (مهران)، الشیب (چزابه) و شلمچه با هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی با حجم بالایی انجام می‌شود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده