غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بسیج دولت عراق برای تسهیل ورود زائران اربعین

یک مقام عراقی گفت که به دستور «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق تمامی امکانات دولتی و خدماتی برای حمایت از سازمان گذرگاه‌های مرزی به کار گرفته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۵۳۰

«حیدر مجید» از مقام‌های دولت عراق روز شنبه گفت که طی روزهای اخیر بازدیدهای مکرری از گذرگاه‌های مرزی برای بررسی ورود زائران از کشورهای همجوار و دیگر کشورهای جهان انجام شده است.

حیدر مجید اضافه کرد: «این بازدیدها از گذرگاه‌های شملچه در بصره، الشیب (چذابه) در میسان، زرباطیه (مهران) در واسط و المنذریه (خسروی) در دیالی صورت گرفته و طی آن طرح هایی برای افزایش روند ورود زائران به سوی کربلاء مقدس در نظر گرفته شد».

از سوی دیگر، «علاء الدین القیسی» سخنگوی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق نیز به خبرگزاری رسمی این کشور گفت: «اقدامات متعددی برای بازرسی از افراد و بررسی گذرنامه آنها و همچنین استقرار نیروهای امنیتی انجام شده است و تمامی زائران تنها پس از گذراندن رویه‌های دولتی، اجازه ورود به عراق را پیدا می‌کنند».

وی اضافه کرد: «کمیته‌ای برای تقویت وضعیت امنیتی از سوی سازمان گذرگاه‌های مرزی ایجاد شده و هدف آن موفقیت آمیز برگزار شدن مراسم اربعین است».

القیسی تاکید کرد که تمامی این اقدامات با هدف تسهیل عبور و و ورود زائران امام حسین علیه‌السلام برای اربعین است.

بر اساس اعلام سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق، مرزهایی که زائران خارجی از آنها وارد این کشور می‌شوند عبارتند از شلمچه،‌ زرباطیه (مهران)، الشیب (چذابه)، المنذریه (خسروی)، صفوان (گذرگاه مرزی عراق با کویت) و فرودگاه بین‌المللی نجف است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر