آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا سفارت فنلاند در مسکو روز شنبه گزارش های خبری مبنی بر ممنوعیت ورود گردشگران روس به اتحادیه اروپا را دروغ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  پیش از این رسانه ها به نقل از ایلوا یوهانسون کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا خبر دادند که شهروندان روس که به دلایل خانوادگی و بشردوستانه سفر می کنند و همچنین خبرنگاران روسی مجاز به ورود به اتحادیه اروپا هستند.

در این گزارش های خبری مشخص نشد که تعلیق قبلا مذاکره شده رژیم ساده ویزا یا برخی محدودیت های مضاعف مورد نظر بوده است یا نه.

در همین حال، سفارت فنلاند در مسکو اعلام کرد: این اطلاعات، نادرست است. این گزارش ها از تعلیق رژیم ساده روادید و نه ممنوعیت کامل گردشگری یا ممنوعیت ورود حکایت دارند.

پیشتر مقام های لهستان و کشورهای حوزه بالتیک در مورد محدودیت ورود شهروندان روسیه با ویزای فعال شنگن مذاکره کردند که باید تا قبل از ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) عملیاتی شود.

در این میان، پکا هاویستو وزیر امور خارجه فنلاند گفت که هلسینکی ورود شهروندان روس را محدود نخواهد کرد تا زمانی که توضیحات مناسب از سوی کمیسیون اروپا ارائه شود.

روز ۶ سپتامبر (۱۵ شهریور)، کمیسیون اروپا پیشنهاد تعلیق کامل توافقنامه رژیم ساده ویژه با روسیه را تصویب کرد.

بروکسل انتظار دارد این تصمیم از سوی شورا اروپا به تصویب رسد و تا قبل از ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) به اجرا درآید.

انتظار می رود هزینه های ویزا و شرط چارچوب زمانی به طور قابل توجهی افزایش یابد و ویزای گردشگری در پایین ترین اولویت قرار گیرد.

کمیسیون اروپا همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می خواهد متقاضیان ویزا را در زمینه خطرات امنیتی بررسی کنند.

اخیرا برخی از کشورهای اروپایی از جمله جمهوری چک، رومانی، هلند و لهستان صدور روادید شنگن برای شهروندان روسی را محدود کرده‌اند.

استونی، لتونی، لیتوانی، فنلاند و جمهوری چک محدودیت‌های مسافرتی برای شهروندان روس اعمال کرده اند که در میان آنها استونی تمام شهروندان روسی را از دریافت روادید شنگن منع کرد و فنلاند نیز اعلام کرده است که صدور روادید را از ماه سپتامبر (۱۰ شهریور) به میزان ۱۰ درصد از تعداد فعلی کاهش می‌دهد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیشتر در ماه جاری از غرب خواست ممنوعیت مسافرتی برای همه روس ها اعمال کند که این درخواست با واکنش خشمگینانه مسکو روبه رو شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار