سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا سفارت فنلاند در مسکو روز شنبه گزارش های خبری مبنی بر ممنوعیت ورود گردشگران روس به اتحادیه اروپا را دروغ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  پیش از این رسانه ها به نقل از ایلوا یوهانسون کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا خبر دادند که شهروندان روس که به دلایل خانوادگی و بشردوستانه سفر می کنند و همچنین خبرنگاران روسی مجاز به ورود به اتحادیه اروپا هستند.

در این گزارش های خبری مشخص نشد که تعلیق قبلا مذاکره شده رژیم ساده ویزا یا برخی محدودیت های مضاعف مورد نظر بوده است یا نه.

در همین حال، سفارت فنلاند در مسکو اعلام کرد: این اطلاعات، نادرست است. این گزارش ها از تعلیق رژیم ساده روادید و نه ممنوعیت کامل گردشگری یا ممنوعیت ورود حکایت دارند.

پیشتر مقام های لهستان و کشورهای حوزه بالتیک در مورد محدودیت ورود شهروندان روسیه با ویزای فعال شنگن مذاکره کردند که باید تا قبل از ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) عملیاتی شود.

در این میان، پکا هاویستو وزیر امور خارجه فنلاند گفت که هلسینکی ورود شهروندان روس را محدود نخواهد کرد تا زمانی که توضیحات مناسب از سوی کمیسیون اروپا ارائه شود.

روز ۶ سپتامبر (۱۵ شهریور)، کمیسیون اروپا پیشنهاد تعلیق کامل توافقنامه رژیم ساده ویژه با روسیه را تصویب کرد.

بروکسل انتظار دارد این تصمیم از سوی شورا اروپا به تصویب رسد و تا قبل از ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) به اجرا درآید.

انتظار می رود هزینه های ویزا و شرط چارچوب زمانی به طور قابل توجهی افزایش یابد و ویزای گردشگری در پایین ترین اولویت قرار گیرد.

کمیسیون اروپا همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می خواهد متقاضیان ویزا را در زمینه خطرات امنیتی بررسی کنند.

اخیرا برخی از کشورهای اروپایی از جمله جمهوری چک، رومانی، هلند و لهستان صدور روادید شنگن برای شهروندان روسی را محدود کرده‌اند.

استونی، لتونی، لیتوانی، فنلاند و جمهوری چک محدودیت‌های مسافرتی برای شهروندان روس اعمال کرده اند که در میان آنها استونی تمام شهروندان روسی را از دریافت روادید شنگن منع کرد و فنلاند نیز اعلام کرده است که صدور روادید را از ماه سپتامبر (۱۰ شهریور) به میزان ۱۰ درصد از تعداد فعلی کاهش می‌دهد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیشتر در ماه جاری از غرب خواست ممنوعیت مسافرتی برای همه روس ها اعمال کند که این درخواست با واکنش خشمگینانه مسکو روبه رو شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار