غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا

سفارت فنلاند در مسکو روز شنبه گزارش های خبری مبنی بر ممنوعیت ورود گردشگران روس به اتحادیه اروپا را دروغ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  پیش از این رسانه ها به نقل از ایلوا یوهانسون کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا خبر دادند که شهروندان روس که به دلایل خانوادگی و بشردوستانه سفر می کنند و همچنین خبرنگاران روسی مجاز به ورود به اتحادیه اروپا هستند.

در این گزارش های خبری مشخص نشد که تعلیق قبلا مذاکره شده رژیم ساده ویزا یا برخی محدودیت های مضاعف مورد نظر بوده است یا نه.

در همین حال، سفارت فنلاند در مسکو اعلام کرد: این اطلاعات، نادرست است. این گزارش ها از تعلیق رژیم ساده روادید و نه ممنوعیت کامل گردشگری یا ممنوعیت ورود حکایت دارند.

پیشتر مقام های لهستان و کشورهای حوزه بالتیک در مورد محدودیت ورود شهروندان روسیه با ویزای فعال شنگن مذاکره کردند که باید تا قبل از ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) عملیاتی شود.

در این میان، پکا هاویستو وزیر امور خارجه فنلاند گفت که هلسینکی ورود شهروندان روس را محدود نخواهد کرد تا زمانی که توضیحات مناسب از سوی کمیسیون اروپا ارائه شود.

روز ۶ سپتامبر (۱۵ شهریور)، کمیسیون اروپا پیشنهاد تعلیق کامل توافقنامه رژیم ساده ویژه با روسیه را تصویب کرد.

بروکسل انتظار دارد این تصمیم از سوی شورا اروپا به تصویب رسد و تا قبل از ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) به اجرا درآید.

انتظار می رود هزینه های ویزا و شرط چارچوب زمانی به طور قابل توجهی افزایش یابد و ویزای گردشگری در پایین ترین اولویت قرار گیرد.

کمیسیون اروپا همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می خواهد متقاضیان ویزا را در زمینه خطرات امنیتی بررسی کنند.

اخیرا برخی از کشورهای اروپایی از جمله جمهوری چک، رومانی، هلند و لهستان صدور روادید شنگن برای شهروندان روسی را محدود کرده‌اند.

استونی، لتونی، لیتوانی، فنلاند و جمهوری چک محدودیت‌های مسافرتی برای شهروندان روس اعمال کرده اند که در میان آنها استونی تمام شهروندان روسی را از دریافت روادید شنگن منع کرد و فنلاند نیز اعلام کرده است که صدور روادید را از ماه سپتامبر (۱۰ شهریور) به میزان ۱۰ درصد از تعداد فعلی کاهش می‌دهد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیشتر در ماه جاری از غرب خواست ممنوعیت مسافرتی برای همه روس ها اعمال کند که این درخواست با واکنش خشمگینانه مسکو روبه رو شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر