توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

عکس نخست‌وزیر هلند آماج تخم‌مرغ‌های معترضان

عکس نخست‌وزیر هلند آماج تخم‌مرغ‌های معترضان معترضان در اعتراض به ناتوانی دولت هلند برای کنترل قیمت انرژی و رکود، در شهر لاهه تظاهرات برپا و به سمت عکس نخست‌وزیر تخم مرغ پرتاب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که ترکش‌های تحریم‌ اتحادیه اروپا علیه روسیه در رابطه با بحران اوکراین به کشورهای اروپایی آسیب زده است، معترضان در شهر لاهه هلند علیه ناتوانی دولت برای افزایش شدید قیمت انرژی تظاهرات کردند.

هلندی‌های معترض به عملکرد دولت این کشور در رابطه با کنترل افزایش شدید قیمت انرژی و تداوم رکود اقتصادی، به سمت عکس «مارک روته» نخست‌وزیر این کشور تخم مرغ پرتاب کردند.

به گزارش شبکه راشا تودی، صدها معترض هلندی در شهر لاهه هلند در تظاهرات ضد دولتی شرکت کردند تا اعتراض خودشان را به افزایش شدید بهای قبوض انرژی و ناتاوانی دولت در کنترل این موضوع و همچنین مقابله با رکود نشان دهند.

معترضان هلندی در بخشی از این تظاهرات به سمت تصویر بزرگ از مارک روته نخست‌وزیر هلند که پشت یک کامیون قرار داشت، تخم مرغ پرت کردند و سپس به سمت مرکز شهر لاهه رفتند.

معترضان در لاهه پرچم‌ها و بنرهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود که آنها خواستار تغییر نظام و سیستم حکومتی در هلند هستند.

تظاهرات در هلند در شرایطی انجام شده که مارک روته نخست‌وزیر این کشور یکی از حامیان سرسخت تشدید تحریم‌ها علیه روسیه در ارتباط با بحران اوکراین است؛ تحریم‌هایی که مقام‌های مسکو ضمن محکوم کردن آن گفته‌اند، تاثیر آنها به خود کشورهای اروپایی برگشته است.

در همین ارتباط، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه چندی قبل اعلام کرده بود، اتحادیه اروپا استقلال داخلی خود را از دست داده و از آنچه که آمریکا آن را به داخلش کشانده، متحمل خسارات هنگفتی شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار