غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

منابع صهیونیستی:اسرائیل به رژیم های دیکتاتور سلاح می فروشد

محافل مطبوعاتی رژیم صهیونیستی فاش کردند که این رژیم به رژیم های دیکتاتور در جهان با واسطه سلاح می فروشد تا رد پایی از خود به جا نگذارد و از این سلاح ها در جنایت های ضد بشری استفاده می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه رای الیوم، "یوسی ملمان" تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد: اسرائیل ترجیح می دهد قراردادهای فروش سلاح به کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین را به صورت غیر مستقیم و از طریق شرکت های خصوصی انجام دهد.

او افزود: فروش سلاح از طریق این شرکت ها که شمار آن ها به ۲۲۰ می رسد، این امکان را به اسرائیل می دهد که از مسئولیت بکارگیری این سلاح ها در جنایت های ضد بشری شانه خالی کند.

او تاکید کرد: نهادهای نظارتی اسرائیلی به تاجران سلاح کمک می کنند تا از طریق دور زدن برخی قوانین و زیرپا گذاشتن معیارهای اخلاقی، این کار را انجام دهند؛ بطوریکه هیچ قرارداد فروش سلاح با هیچ دیکتاتور یا رژیم جنایتکاری بدون پرداخت رشوه انجام نمی شود.

ملمان افزود: ۱۰ درصد تجارت سلاح در جهان توسط اسرائیل انجام می شود و تل آویو از فروش آنها، کسب سود و برقراری روابط دیپلماتیک با کشورهای جهان سوم است و اسرائیل درآمد هنگفتی را از این تجارت کسب می کند ولی بدنامی حاصل از این کار و ارتباط از رژیم های خودکامه ای که آشکارا حقوق بشر را زیرپا می گذارند، نادیده می گیرد.

به نوشته رای الیوم، "ایلی شاحال" افسر بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفت: موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) اقدام به تشکیل گروهی از شبکه های سری برای بازاریابی و فروش سلاح های اسرائیلی به بیش از ۵۰ کشور از جمله آمریکا کرده است.

رای الیوم نوشت: آمارهای منتشر شده نشان می دهد که اسرائیل در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۱ میلیارد و سیصد میلیون دلار سلاح فروخته است.

پیشتر گزارش هایی از فروش سلاح های ممنوعه توسط رژیم صهیونیستی به ائتلاف متجاوزان به یمن منتشر شده بود و منابع آگاه از تلاش مخفیانه برخی کشورهای عربی برای خرید سلاح از این رژیم خبر داده بودند.

در طول بحران سوریه نیز بارها نیروهای ارتش این کشور در مخفیگاه های داعش سلاح های "اسرائیلی" کشف و ضبط کرده اند.

سلاح های "اسرائیلی" تاکنون عامل مخرب گسترده ای در ناامن کردن دنیا و درگیر کردن همسایگان با یکدیگر ایفا کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر