عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

رسوایی سرقت سلاح از پایگاه ارتش اسرائیل

با وجود آن که رژیم صهیونیستی در شرایط جنگی قرار دارد، اما رسوایی رخنه و سرقت سلاح از پایگاه‌های ارتش این رژیم همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه یدیعوت آحارانوت فاش کرد، در اقدامی عجیب یک فرد غیر نظامی وارد پایگاه ارتش اسرائیل شده و بعد از ازکار انداختن خودرو‌های نظامی موجود در آن چند قطعه سلاح به سرقت برد.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، حتی در زمان جنگ هم ارتش اسرائیل قادر به حفاظت از پایگاه‌های خود نیست به نحوی که یک غیر نظامی با پوشیدن لباس ارتش اسرائیل موفق شد وارد پایگاهی در نزدیکی شهر بیت شیمش شده و با آزادی عمل در آن به گشتزنی پرداخته و چند قطعه سلاح هم برای خود بردارد.

پلیس اسرائیل اجازه انتشار خبر مربوط به بازداشت یک غیر نظامی را صادر کرد که توانسته بود بعد از ورود به پایگاه عملیاتی در منطقه بیت شیمیش در آن به گشت زنی پرداخته چند خودرو را تخریب و چند قطعه سلاح هم بردارد، بدون آن که کسی متوجه وی شده یا به او شک کند.

براساس تحقیقات اولیه که پلیس اسرائیل اجازه انتشار آن را داده، این فرد از درب اصلی پایگاه وارد آن شده بعد از مدت طولانی که در داخل پایگاه حضور داشت، از آن خارج شد.

پلیس اسرائیل اجازه انتشار اطلاعات بیشتری در مورد اقدامات این فرد در داخل پایگاه نداد، اما اعلام کرد وی از سوی نهاد‌های نظامی و امنیتی تحت بازجویی قرار دارد تا ابعاد و دلایل این حضور مشخص شوند و معلوم گردد او چگونه موفق شده است به این راحتی وارد پایگاه ارتش اسرائیل شود.

لیران تیماری خبرنگار یدیعوت آحارانوت در این رابطه اعلام کرد، این فرد که از اهالی شهر اللد در نزدیکی تل‌آویو است، امروز شنبه بازداشت شده و از وی مقداری قابل توجهی پول نقد کشف شده است.

به گزارش این رسانه، اقدام در حال صورت گرفت که پایگاه در آماده باش کامل قرار داشت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار