قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟

حفظ سهم ایران از بازار نفت؛ مأموریت مهم زنگنه در نشست ۱۷۶ اوپک

وزیر نفت که به همراه تیم همیشگی خود از مدیران ارشد نفتی کشورمان، امروز به وین می رود تا در نشست ۱۷۶ اوپک شرکت کند، مأموریت مهمی برای حفظ سهم ایران از بازار جهانی نفت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که امریکا با افزایش صادرات نفت خام خود، حتی به مشتریان سنتی نفت ایران همچون هند، عربستان با بازکردن گاه و بی‌گاه در ذخایر خود و کشورهایی چون عراق و امارات به منظور افزایش درآمد ملی خود، چشم به سهم ایرانی دوخته‌اند که تحت فشار تحریم‌ها با مشکلاتی در فروش نفت مواجه شده است، حفظ سهم کشورمان از بازار جهانی نفت بسیار حائز اهمیت است.

 

این مهم وقتی اهمیتی دوچندان پیدا می کند که بدانیم در صورت مشارکت دادن ایران در ادامه طرح کاهش سقف تولید اوپک، سهم کشورمان از بازار نفت کاهش یافته و به راحتی قابل بازگشت نخواهد بود.

 

در نشست 175 اوپک نیز اگرچه عربستان و متحد آمریکایی‌اش نتایجی را مطابق با هدف‌گذاری‌های قبلی خود به‌دست آوردند اما تلاش‌شان برای همراه‌کردن ایران در کاهش تولید و آسیب‌رساندن به سهم ایران در اوپک در درازمدت بی‌نتیجه ماند.

 

"اجازه ندادیم سهم ایران از بازار نفت در درازمدت آسیب ببیند" این جمله بیژن زنگنه وزیر نفت کشورمان را می‌توان خلاصه نتایج نشست 175 اوپک برای ایران دانست. انتظار می رود همین امر، مورد توجه وزیر نفت و تیم همراهش برای نشست 176 باشد‌.

 

تلاشی از سوی بدخواهان این مرز و بوم برای تبدیل اوپکی که 59 سال پیش با تلاش ایران پایه‌گذاری شده بود، به یک ابزار فشار سیاسی و اقتصادی به کشورمان دیده می‌شود و این تلاش نشست به نشست و سال به سال در حال افزایش است.

 

انتظار می رود بیژن زنگنه وزیر نفت با درایت به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران بتواند نه تنها در نشست 176 اوپک، نقشه عربستان و امریکا برای سهیم کردن ایران در برنامه کاهش تولید اوپک را خنثی کرده و ایران را همچنان از این امر مستثنی نگه دارد، بلکه بتواند تهدیداتی را که در عرصه جهانی نفت علیه ایران پایگذاری می شود را با فرصت دیدارهای رسمی و غیررسمی اوپک و حتی کشورهای غیر اوپک به فرصت برای کشورمان تبدیل کند.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: زنگنه اوپک نفت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار