عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

رویترز: دلار به سمت طولانی‌ترین روند کاهشی خود حرکت می‌کند

خبرگزاری رویترز گزارش داد: ارزش دلار بیشترین کاهش را در یک سال گذشته داشته است این در حالیست که سهام های جهان برای پنجمین روز متوالی امروز سه شنبه روندی صعودی را طی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز افزود: کاهش ارزش دلار همزمان با انتشار گزارش تورم در آمریکا بروز کرده است. انتظار می رود تورم در آمریکا با افزایش شدید قیمت ها در نهایت افزایش یابد.

اقتصاددانان انتظار دارند که نرخ تورم کل نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش جزئی داشته باشد و به حدود ۸ درصد برسد، در حالی که پیش‌بینی می‌شود نرخ اصلی تورم که عناصر ناپایدارتر را حذف می‌کند، همان رشد ۰.۳ درصدی ماه به ماه را در ماه ژوئیه داشته باشد.

کاهش قیمت کالاها در چند ماه گذشته به کاهش برخی از نگرانی‌های تورمی کمک کرده است. تورم بالا بانک‌های مرکزی بزرگ را مجبور به افزایش شدید نرخ بهره در سال جاری کرده است.

در بازارهای ارز، شاخص دلار که ارزش دلار را در برابر شش ارز اصلی ارزیابی می کند، در اروپا ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۰۸.۱۰۱ رسید.

افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا در هفته گذشته و کاهش قیمت بنزین به یورو کمک کرد تا ارزش آن افزایش یابد.

به گفته «آنتوان بووه»، استراتژیست ارشد شرکت «ای ان جی» در لندن، گفت: قبل از انتشار گزارش تورم در آمریکا که قرار است امروز سه شنبه منتشر شود، عرضه، محرک اصلی بازارها خواهد بود.

 خبرگزاری آسوشیتدپرس پیشتر گزارش داده بود انتظار می‌رود روز سه‌شنبه دولت آمریکا گزارشی ارائه دهد مبنی بر این که افزایش قیمت‌ها در ماه مرداد در مقایسه با سال گذشته کند شده است اما قیمت سایر اقلام به ویژه مواد غذایی به سرعت در حال افزایش است.

اقتصاددان‌ها بر خلاف نظر دولت آمریکا، برآورد می‌کنند قیمت‌های مصرف‌کننده در ماه مرداد در مقایسه با سال گذشته ۸.۱ درصد افزایش یافته است. طبق آمار موسسه فکت ست قیمت مصرف کننده در این ماه نسبت به تیر به میزان ۸.۵ درصد ، کاهش تورم نامحسوس بوده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار