اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

ناتو خواستار توقف فوری درگیری میان ایروان و باکو شد

به دنبال درگیری تازه بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان، ناتو روز سه شنبه از این دو کشور خواست تا اقدامات نظامی در مرزهای خود را متوقف کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه «هتق» «خاویر کولومینا» نماینده ویژه ناتو در قفقاز و آسیای مرکزی امروز در توییتی نوشت: «حملات بسیار نگران در امتداد مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان از جمله علیه شهرک ها و زیرساخت‌های غیرنظامی در داخل ارمنستان گزارش شده است. ناتو خواستار توقف فوری خصومت‌ها و تنش زدایی فوری در منطقه است».

شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز به درخواست فرانسه، جلسه‌ای اضطراری برای بررسی دور جدید درگیری‌ها بین نظامیان ارمنستانی و جمهوری آذربایجان برگزار خواهد کرد.

در پی شعله‌ور شدن مجدد درگیری‌های نظامی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مناطق مرزی، شورای امنیت سازمان ملل تشکیل جلسه می‌دهد. شبکه «ریانووستی» روز سه‌شنبه گزارش داد که شورای امنیت به درخواست فرانسه، جلسه‌ای اضطراری برای بررسی دور جدید تنش‌های مسلحانه بین نظامیان ارمنستانی و جمهوری آذربایجان برگزار خواهد کرد.

شب گذشته درگیریهای شدیدی میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان صورت گرفت و ارمنستان از ادامه پیشرویهای نظامیان جمهوری آذربایجان به سمت خاک خود خبر داد. به دنبال این تحرکات، رسانه‌های جمهوری آذربایجان از توافق ایروان و باکو برای برقراری آتش بس از ۹:۱۵ صبح به وقت محلی خبر داده‌اند.

خبرگزرای «ریانووستی» به نقل از منابع جمهوری آذربایجان گزارش کرد که آتش بس از ساعتی پیش اجرایی شده است. طی ساعات گذشته روسیه، فرانسه و ایالات متحده نسبت به تشدید درگیریهای دوباره میان نظامیان ارمنی و جمهوری آذربایجان ابراز نگرانی کرده بودند.

منابع رسمی ارمنستان همچنین از تماس تلفنی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جمهوری ایران و «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان به دنبال تحولات نظامی شب گذشته میان ارتش جمهوری آذربایجان و ارمنستان خبر دادند.خبرگزاری ارمنستان نوشت، پاشینیان روز سه شنبه با رئیس جمهور ایران تماس تلفنی داشت.

به گفته دفتر نخست وزیرارمنستان، آیت الله رئیسی در این تماس تلفنی جنگ جدید در قفقاز جنوبی را غیرقابل قبول دانسته و گفت که ایران با دقت تحولات قفقاز را دنبال می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار