ادارات دهلران طی چهارشنبه تعطیل اعلام شد؛ تعجیل ۲ ساعته در سایر شهر‌ها اطلاعیه فوری دولت: زمان مراسم بزرگداشت رهبر شهید تغییر کرد فوری / صدای انفجار در قشم علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا

احمد وحیدی: تسهیلات جدیدی برای زائران اربعین در مرز‌ها فراهم شده است

احمد وحیدی: تسهیلات جدیدی برای زائران اربعین در مرز‌ها فراهم شده است وزیر کشور از ایجاد تسهیلات جدیدی به زائران اربعین در مرز‌های کشورمان با عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در گفت‌وگوی تلویزیونی با بخش خبری 21 شبکه خبر سیما در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی ستاد اربعین برای دو مرحله‌ای شدن موج بازگشت زائران اربعین اظهارداشت: رفت و آمد زائران سهولت دارد و هیچ مشکلی در این باره در هیچ کدام از مرزها نداریم.

وی افزود: همزمان با سفر زائران به عراق، بخش قابل توجهی از زائران نیز در حال بازگشت هستند، این بخشی از برنامه ای است که همزمان با خروج تعدادی از زائران، شاهد بازگشت بخش دیگری از زائران باشیم، یعنی فضا برای زائرانی که به نجف و کربلا تشریف می برند مهیا باشد و بتوانند به راحتی جابجا شوند. 

وزیر کشور گفت: اکنون از بیش از 3 میلیون زائر اعزامی به کربلا تعداد یک میلیون و 400 هزار نفر، یعنی کمتر از 50 درصد آن‌ها به کشورمان بازگشته‌اند، این همان تدبیری است که برنامه ریزی کردیم و به خوبی اجرا شده است.

وحیدی بیان داشت: ظرفیت بسیار خوبی فراهم است و زائرانی که مشتاق زیارت بودند می توانند با سهولت اقدام کنند، برخی از عزیزان ما چون به تمدید گذرنامه و یا گذر مرزی نیاز دارند، فراجا تسهیلاتی را برای آن‌ها آماده کرده است.

وی ادامه داد: این تسهیلات در مرزهای مهران، خسروی و شلمچه فراهم شده و عزیزانی که نتوانستند گذر خود برای تردد مرزی را دریافت کنند با مراجعه به این مرزها بتوانند به سهولت از مرز عبور کنند.

وزیر کشور در پایان از زائران حاضر در عراق درخواست کرد تا پس از پایان زیارت خود در سریع‌ترین زمان ممکن به کشورمان بازگردند تا فرصت برای زائران جدید فراهم شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار