اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل

توضیحات وزیر کشور درباره فرصت خروج از مرز‌ها با گذر نامه موقت

توضیحات وزیر کشور درباره فرصت خروج از مرز‌ها با گذر نامه موقت وزیر کشور با بیان اینکه فرصت خروج از مرز‌ها با گذرنامه تمدید شده یا گذر نامه موقت مرزی از صبح اربعین به پایان رسیده، گفت: بازگشت زواری که با این شرایط در عراق حضور دارند، بلامانع است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 17
کد خبر: ۱۵۰۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی ­وزیر کشور ظهر امروز شنبه 26 شهریور در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار داشت: تردد زوار در همه مرز‌ها بسیار خوب و روان است و بیش از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر عازم عتبات عالیات شده اند که از این تعداد ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به کشور بازگشته اند.

 

وی با بیان اینکه تقریبا متوسط معطلی مسافران تا پیدا کردن وسیله نقلیه بیست دقیقه است، افزود: این در حالی است که این عدد در گذشته بیش از یک روز معطلی بود.

 

وزیر کشور خاطر نشان کرد: با چهار بانده شدن مسیر مهران – ایلام، این مسیر همچون سال‌های گذشته یک طرفه نشد تا برای مردم محلی نیز مزاحمتی ایجاد نشود.

 

وحیدی با اعلام این خبر که فرصت خروج از مرز‌ها با گذرنامه تمدید شده یا گذر نامه موقت مرزی از صبح اربعین به پایان رسیده است، گفت: بازگشت زواری که با این شرایط در عراق حضور دارند، بلامانع است.

 

وی در تشریح تمهیدات برای موج برگشت زائران گفت: ما برای تسهیل بازگشت زوار عزیز خودرو‌هایی را به داخل عراق اعزام کردیم تا بخشی از حمل و نقل را به عهده بگیرند؛ همچنین­ بلافاصله افرادی را که قصد استفاده از راه آهن داشتند پس از عبور از مرز به ایستگاه‌های راه آهن منتقل کردیم و افرادی که با خودروی شخصی آمدند به سمت ماشین شخصی اشان هدایت کردیم.

 

وزیر کشور با بیان اینکه برای تسهیل برگشت زوار، بسیج عمومی در حمل و نقل صورت گرفت و از امکانات و ظرفیت‌های ادارات، وزارتخانه‌ها و حمل و نقل عمومی کشور، نیرو‌های مسلح، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و شهرداری‌ها استفاده شد، گفت: چنانکه هزار دستگاه وسیله نقلیه از محل شهرداری‌های کشور در مهران به حمل و نقل زوار کمک می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار