محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

احمد وحیدی: تسهیلات جدیدی برای زائران اربعین در مرز‌ها فراهم شده است

احمد وحیدی: تسهیلات جدیدی برای زائران اربعین در مرز‌ها فراهم شده است وزیر کشور از ایجاد تسهیلات جدیدی به زائران اربعین در مرز‌های کشورمان با عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در گفت‌وگوی تلویزیونی با بخش خبری 21 شبکه خبر سیما در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی ستاد اربعین برای دو مرحله‌ای شدن موج بازگشت زائران اربعین اظهارداشت: رفت و آمد زائران سهولت دارد و هیچ مشکلی در این باره در هیچ کدام از مرزها نداریم.

وی افزود: همزمان با سفر زائران به عراق، بخش قابل توجهی از زائران نیز در حال بازگشت هستند، این بخشی از برنامه ای است که همزمان با خروج تعدادی از زائران، شاهد بازگشت بخش دیگری از زائران باشیم، یعنی فضا برای زائرانی که به نجف و کربلا تشریف می برند مهیا باشد و بتوانند به راحتی جابجا شوند. 

وزیر کشور گفت: اکنون از بیش از 3 میلیون زائر اعزامی به کربلا تعداد یک میلیون و 400 هزار نفر، یعنی کمتر از 50 درصد آن‌ها به کشورمان بازگشته‌اند، این همان تدبیری است که برنامه ریزی کردیم و به خوبی اجرا شده است.

وحیدی بیان داشت: ظرفیت بسیار خوبی فراهم است و زائرانی که مشتاق زیارت بودند می توانند با سهولت اقدام کنند، برخی از عزیزان ما چون به تمدید گذرنامه و یا گذر مرزی نیاز دارند، فراجا تسهیلاتی را برای آن‌ها آماده کرده است.

وی ادامه داد: این تسهیلات در مرزهای مهران، خسروی و شلمچه فراهم شده و عزیزانی که نتوانستند گذر خود برای تردد مرزی را دریافت کنند با مراجعه به این مرزها بتوانند به سهولت از مرز عبور کنند.

وزیر کشور در پایان از زائران حاضر در عراق درخواست کرد تا پس از پایان زیارت خود در سریع‌ترین زمان ممکن به کشورمان بازگردند تا فرصت برای زائران جدید فراهم شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار