مدیر روابط عمومی وزارت علوم: وزیر علوم نگفته است کلاس‌ها «در هر شرایطی» حضوری برگزار می‌شود پیش‌بینی هوای تهران در پنج روز آینده؛ گرد و خاک به پایتخت برمی‌گردد دستگیری مرد بانفوذ در بازار‌های تهران! این کلاهبردار را می‌شناسید؟ زمان بارش‌های پاییزی اعلام شد | آغاز بارش‌های پاییزی از هفته سوم مهر ۱۴۰۵ این ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌ شهرهای جهان تشکیل پرونده قضایی برای نویسنده و کارگردان سینما حضوری شدن دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید منتفی شد؟ کارت ملی جدید در راه است / ۶ میلیون کارت معوق تا این تاریخ تعیین تکلیف می‌شود رکورد گرمای ۴۶.۵ درجه‌ای برای اهواز / ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های جهان رکورد گرمای ۴۶.۵ درجه‌ای برای اهواز / ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های جهان جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال به سمت شمال یک‌طرفه شدند؛ ۲۴ شهریور هشدار زرد هواشناسی برای رگبار‌های موسمی ۴ استان در روز سه‌شنبه دو برابر شدن حق مدیریت واحد‌های آموزشی در مصوبه شورای حقوق و دستمزد حق التدریس معلمان آموزش و پرورش دو برابر شد + جزییات تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شد تمدید مهلت ثبت‌نام برای جاماندگان سرویس مدارس

دلیل اطاله دادرسی در پرونده بانک سرمایه/صدور کیفرخواست در انتظار «ریخته‌گران»

سخنگوی قوه قضانیه گفت: بخشی از پرونده بانک سرمایه به دادگاه آمده اما هنوز بخش‌های دیگری دارد که در دادسرا مطرح و تحقیقات آن در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی در رابطه با وضعیت آقای ریخته‌گران در پرونده بانک سرمایه، گفت: بخشی از پرونده بانک سرمایه به دادگاه آمده و این در حالی است که بخش‌های متعددی از آن در دادگاه مطرح شده است اما هنوز بخش‌های دیگری نیز در دادسرا دارد که تحقیقات آن در حال انجام است.

 

وی در مورد این متهم گفت: هنوز موضوعات مربوط به آن در دادسرا مطرح است و برای وی کیفرخواست جدیدی صادر نشده است.

 

اسماعیلی با اشاره به اینکه پرونده ریخته‌گران به دادگاه ارسال نشده گفت: متهمان دیگری نیز در این پرونده هستند که تحقیقاتشان هنوز در دادسرا به اتمام نرسیده است و اگر دادسرا پس از اتمام تحقیقات، نظر به جلب دادرسی و صدور کیفرخواست داشته باشد با صدور قرار از ناحیه دادسرا، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد.

 

به گزارش فارس، امروز چهاردهمین جلسه رسیدگی به پرونده بانک سرمایه در دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی برگزار شد که در این جلسه، نماینده دادستان اعلام کرد که آقای ریخته‌گران احضار شده اما به دادسرا نیامده این در حالی است که مهلت احضار منقضی شده و حکم جلب برای ایشان صادر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار