تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم

نحوه پیدا کردن گمشدگان در اربعین

مدیرکل برنامه‌ریزی، پذیرش و اعزام عتبات عالیات، با اعلام این‌که ۵۷۰ کارگزار در ۷۱ ایستگاه در عراق و مرزها، مسؤولیت راهنمایی زائران و امداد گمشدگان را انجام می‌دهد، خبر داد: تاکنون ۹۴۳۵ نفر گمشده در عراق، امدادرسانی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 14
کد خبر: ۱۵۰۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر حمیدرضا محمدی درباره شرایط امداد و راهنمایی زائران در اربعین، توضیح داد: یکی از وظایفی که از سوی ستاد اربعین به سازمان حج و زیارت به عنوان مسؤول ثبت‌نام اربعین واگذار کرده، راهنمایی زائران و امور گمشدگان است. بر این اساس، سازمان حج و زیارت با استفاده از ظرفیت کارگزارن حج که با امور زائران و چالش‌های سفرهای زیارتی آشنا هستند، طی فراخوانی حدود ۵۷۰ نفر کارگزار زیارتی را از تمام استان‌ها به عراق اعزام کرد.

گمشدگان در اربعین را چگونه می‌توان پیدا کرد؟

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، پذیرش و اعزام زائران عتبات عالیات افزود: درحال حاضر ۲۰ ایستگاه امداد و راهنمایی در شهر کربلا، ۱۸ ایستگاه در شهر نجف، ۹ ایستگاه در شهر کاظمین، ۴ ایستگاه در شهر سامرا و ۹ ایستگاه در مرزهای زمینی مهران، شلمچه، چزابه، خسروی، تمرچین و باشماق ایجاد شده که کارگزاران مستقر در آن مسؤولیت امداد گمشدگان و راهنمایی زائران را به عهده دارند. ماموران مستقر در این ایستگاه‌ها با کاور کِرِم‌رنگ که روی آن پرچم ایران و آرم سازمان حج و زیارت، حک شده و در پشت کاور عنوان «خادم الزوار» نوشته شده است، قابل شناسایی هستند.

به گفته او، در مدت فعالیت این ایستگاه‌ها حدود ۱۰۵ هزار زائر راهنمایی شده‌اند، ۹ هزار و ۴۳۵ زائر گمشده، امداد شده‌اند و ۲۳۹۰ شیء گمشده نیز تحویل آن‌ها شده که با سازوکاری و در همکاری با پست در صورت داشتن مشخصات به صاحبان آن‌ها در ایران تحویل داده خواهد شد.

محمدی همچنین از راه‌اندازی یک مرکز پاسخگویی ویژه اربعین به شماره تلفن ۶۴۵۱۱ و با پیش‌شماره تهران (۰۲۱) برای اطلاع‌رسانی درباره وضعیت زائران شرکت‌کننده در اربعین خبرداد و درباره آن توضیح داد: این شماره تلفن برای مواقعی است که خانواده‌ها در ایران از وضعیت زائر خود بی‌خبر هستند که می‌توانند از این طریق مشخصات زائر را اعلام کرده و آن اطلاعات در اختیار شبکه راهنمای زائر قرار می‌گیرد و پی‌گیری‌های لازم انجام خواهد شد./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار