سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار

اتهام انجام فعالیت‌های مخرب رایانه‌ای آمریکا به سه ایرانی

اتهام انجام فعالیت‌های مخرب رایانه‌ای آمریکا به سه ایرانی وزارت دادگستری آمریکا امروز چهارشنبه با صدور کیفرخواستی یه تبعه ایران را به انجام آنچه «فعالیت‌های مخرب رایانه‌ای» بین اکتبر ۲۰۲۰ و آگوست ۲۰۲۲ خوانده شده متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 14
کد خبر: ۱۵۰۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر آمریکا این سه فرد را به «سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های شناخته‌شده یا افشاشده در شبکه‌های مورد استفاده عمومی و برنامه‌های نرم‌افزاری» متهم کرده است.

در این شکایت‌نامه ادعا شده متهمان صدها شرکت کوچک، نهادهای غیرانتفاعی، دولت‌های محلی و زیرساخت‌های حساس را هدف قرار داده‌اند.

یک مقام آمریکایی به آکسیوس گفته در این کیفرخواست اشاره‌ای به اینکه متهمان این اقدامات را به نیابت از دولت ایران انجام داده نکرده است.

در یک اقدام دیگر، وزارت خزانه‌داری آمریکا هم علیه ۱۰ نفر، از جمله این سه نفر و شرکت‌های مرتبط با آنها تحریم‌های جدیدی معرفی کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا پیش از این روز جمعه (۹ سپتامبر/۱۸ شهریور) هم در بیانیه‌ای اعلام کرد سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

در این بیانیه، ادعاهای چند روز پیش واشنگتن درباره حمله سایبری ایران به آلبانی، که میزبان خطرناک‌ترین تروریست‌های ضدایرانی است تکرار شده بود.

خزانه‌داری آمریکا تصریح کرد: «در جولای ۲۰۲۲، تهدیدهای سایبری که ارزیابی می‌شود تحت حمایت حکومت ایران و وزارت اطلاعات و امنیت بوده باعث ایجاد اختلال در سامانه‌های کامپیوتری دولت آلبانی شد و دولت را وادار کرد خدمات آنلاین دولتی برای شهروندانش را متوقف کند.»

تحریم‌ها علیه ایران

دولت آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی اسلامی ایران و پیشبرد جنگ اقتصادی علیه این کشور تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع کرده است. واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشورهای ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.

«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» وزارت خزانه‌داری یا «FTI» که در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از نهادهای وزارت خزانه‌داری آمریکا ایجاد شده مرکز طراحی جنگ اقتصادی این کشور علیه کشورهای مخالف با سیاست‌های کلان واشنگتن به شمار می‌رود.

«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مأموریت ادعایی خود را «اجرای راهبردهای دولت آمریکا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم در سطح داخلی و بین‌المللی، تدوین و اجرای راهبردهای ملی در خصوص مبارزه با شبکه‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم» اعلام می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار