«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

جزئیات طرح سه کشور عربی برای حمله به قطر

«پل باریل» رهبر گروه مزدوران فرانسوی جزئیات طرح یورش نظامی به قطر تحت رهبری مستقیم امارات، عربستان و بحرین در سال ۱۹۹۶ به دنبال شکست کودتا علیه نظام قطر را فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 17
کد خبر: ۱۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از العالم، «پل باریل» رهبر گروه مزدوران فرانسوی جزئیات طرح یورش نظامی به قطر تحت رهبری مستقیم امارات، عربستان و بحرین در سال ۱۹۹۶ به دنبال شکست کودتا علیه نظام قطر را فاش کرد.


پل باریل در گفتگو با الجزیره در این رابطه اعلام کرده است: امارات حمایت‌های زیادی برای اجرای عملیات حمله به قطر به عمل آورد و مسئولان امارات او و تیمش را در هتل اینترکنتیننتال ابوظبی اقامت دادند جایی که سلاح زیادی در آن ذخیره شده بود.


امارات همچنین به باریل و تیمش گذرنامه‌های رسمی اماراتی اعطا کرده بود تا آزادانه تردد کنند و به گفته باریل «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی که در آن زمان منصب رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح امارات را بر عهده داشت، این گذرنامه‌ها را به آنها اعطا کرده بود.


باریل افزود که به همراه چهل نفر از اعضای تیمش که در سطح عالی آموزش نظامی دیده بودند، برای اجرای عملیات یورش آماده شده بودند و او برای این عملیات از تجربیات و روابط قبلی خود با مسئولان اماراتی و سعودی بهره برده بود همچنانکه وی در سال ۱۹۷۹ نیز عملیات نابودی شورش جنبش «جهیمان» در مکه را رهبری کرده بود.


باریل درباره طرح یورش نیز گفت که سلاح سنگین از مصر آورده شده و نیروها از جمله افسران و نظامیان فراری قطری به امارات برای اجرای عملیات آماده شده بودند و علاوه بر آن عربستان سعودی شبه‌نظامیان قبیله‌ای را آماده کرده بود و بحرین نیز به عنوان ایستگاهی برای باریل و تیمش جهت مدیریت تماس‌ها و شنود تمامی اتفاقاتی که در دوحه رخ می‌داد، تعیین شده بود.


باریل همچنین به مأموریت شناسایی خاص و محرمانه‌ای که شخصا در اوایل سال ۱۹۹۶ انجام داده بود، اشاره کرد و گفت که از طریق دریا وارد دوحه شده و اقدام به تصویربرداری از مناطق مورد هدف اعم از خانه امیر قطر، ساختمان رادیو و تلویزیون و مقرهای امنیتی کرده است.


باریل همچنین موفق شده بود سه‌ هزار نظامی از چاد را با اعطای مبلغ ۲۰ میلیون دلار به «ادریس دبی» رئیس‌جمهوری این کشور جذب و آنها را برای مشارکت در این عملیات آماده کند.


به گفته وی هزینه کل تدارک برای اجرای این عملیات مجموعا حدود یکصد میلیون دلار بود.


وی افزود که شخص «ژاک شیراک» رئیس‌جمهوری وقت فرانسه با او تماس گرفته و از او خواسته است تا دست از ارتکاب هر گونه حماقتی بردارند اما در نهایت آنچه باعث توقف عملیات یورش شد، تصمیم «خلیفه بن حمد آل ثانی»، امیر پیشین و از موسسان قطر، بود و پس از آنکه باریل به او ابلاغ کرد که در صورت یورش به قطر شمار کشته‌ها به یک‌هزار نفر خواهد رسید، خلیفه بن حمد تصمیم به توقف این عملیات گرفت.


به گفته باریل اگر این عملیات اجرا می‌شد «کشتاری» در قطر رخ می داد.


باریل افزود که تیم ویژه او مأمور تأمین امنیت خلیفه بن حمد و دستگیری «حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر وقت قطر و نابودی «حمد بن جاسم» وزیر خارجه وقت این کشور و تعدادی دیگر از چهره‌های برجسته و خاندان حاکم قطر بودند.


سه کشور عربستان سعودی، امارات و بحرین به همراه مصر از یک سال و نیم قبل روابط خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کرده و تمامی گذرگاه‌های زمینی، دریایی و هوایی را به روی این کشور بسته‌اند.



ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار