ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مقتدی الصدر: مراسم اربعین، فرهنگ دشمنان اهل بیت(ع) را نابود کرد

مقتدی الصدر: مراسم اربعین، فرهنگ دشمنان اهل بیت(ع) را نابود کرد رهبر جریان صدر با اشاره به نقش مراسم اربعین در خشمگین کردن دشمنان اسلام، گفت که در این مراسم، فرهنگ مخالف و دشمن با اهل بیت (علیهم السلام) نابود شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 17
کد خبر: ۱۵۰۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید مقتدی الصدر بعد از ظهر امروز شنبه، به مناسبت برگزاری موفق زیارت اربعین، از نیروهای امنیتی و موکبهای حسینی که همه تلاش خود را برای خدمت به زائران به کار بستند، قدردانی کرد.

 

الصدر با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت، این جمعهای میلیونی، قلبهای مؤمنین را شاد کرد و دشمنان را به خشم آورد.

 

وی با بیان اینکه این مراسم، نتایج مثبتی در پی داشته است، گفت که اربعین، مظلومیت امام حسین (ع) را ثابت کرد و یاد و نام اهل بیت (ع) زنده شد و این مسئله، مطلوب و مقصود است.

 

رهبر جریان صدر با اشاره به اینکه عراق، مناره جهاد، پایتخت مذهب و قبله امام معصوم (ع) است، تصریح کرد، در این زیارت، فرهنگ مخالف و دشمن با اهل بیت (علیهم السلام) نابود شد؛ زیرا با وجود رسانه، ترور و اموالشان، دوستداران حق و حقیقت رو به افزایش هستند.

 

الصدر ضمن انتقاد از عدم رعایت مطلوب نظافت از سوی محبان اهل بیت (علیهم السلام) خاطر نشان کرد، نباید از انقلاب امام حسین (ع) و اهداف آن که به خاطر خروج کرد، دور شد که مهمترین آن، اصلاح و مبارزه با فساد است.

 

وی در پایان از اهانت به برخی از زائران خارجی «به ویژه برادران ایرانی» عذرخواهی کرد، تأکید کرد: این اخلاق ما نیست و آن چیزی نیست که اهل بیت به ما آموختند. در پایان از خداوند می‌خواهم که ما را از این زیارت حسینی و فیوضات سید الشهداء (ع) محروم نکند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار