اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق

مقتدی صدر: با احزاب عراقی نه مشارکت می‌کنم نه مذاکره و صلح

رئیس جریان صدر پس از آغاز به کار دوباره پارلمان عراق بار دیگر تاکید کرد در روند سیاسی جاری مشارکت نکرده و با احزاب دیگر مذاکره نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «سید مقتدی صدر» رئیس جریان صدر عراق، امروز (چهارشنبه) درپی از آغاز به کار پارلمان این کشور  پس از دو ماه وقفه در بیانیه‌ای  به شدت علیه دیگر احزاب سیاسی موضع گرفت.

به  السومریه نیوز، او در این بیانیه نوشت: «وطن مهم‌تر از مناصب، قدرت، سلاح، طرح‌ها و اموال شماست. ما هرگز از وطن بی نیاز نیستیم و هرگز با شما مشارکت نکرده و صلح نمی‌کنیم و مذاکره هم نمی‌‌کنیم».

صدر بازهم تاکید کرد در روند فعلی سیاسی عراق مشارکتی نخواهد داشت مگر اینکه افراد و سیستم فعلی و قانون اساسی و ساز و کار فعلی تغییر پیدا کند.

چندی پیش«قیس الخزعلی» دبیرکل عصائب اهل الحق عراق، در گفتگو با شبکه‌ای عراقی اعلام کرد که نیرو‌های حاضر در چارچوب هماهنگی شیعیان به صورت جمعی، درصدد جلب رضایت برادران خود در جریان صدر هستند و تعیین تاریخ آن به ارزیابی مسائل فنی مورد نیاز در کمیساریای انتخابات، بستگی دارد.

در همین راستا برخی از منابع کُرد نیز تاکید کردند مقتدی حاضر شده با چندین حزب دیداری داشته باشد که در آن دیدار هادی العامری از چارچوب هماهنگی نیز حضور خواهد داشت، با این وجود لحن صدر پس از جلسه پارلمان حاکی از عدم رضایت او در حل و فصل شدن درگیری‌های سیاسی عراق دارد.

پیش از این مقتدی صدر، رئیس جریان صدر از دادگاه فدرال عراق خواسته بود برخلاف قانون عمل کرده و پارلمان را منحل کند تا انتخابات زودهنگام برگزار شود. اما دادگاه عالی فدرال درخواست مقتدی صدر را رد کرده و بدین ترتیب جلسه پارلمان امروز برگزار شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار