سلبریتی‌گری در قاب سبک زندگی حسینی-راهبرد معاصر

سلبریتی‌گری در قاب سبک زندگی حسینی

حجت الاسلام دکتر محمد شیخ الاسلامی گفت حدود 1400 سال از نهضت حضرت سید‌الشهداء علیه السلام می‌گذرد؛ امروز ماییم و سبک زندگی امام حسینی.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر محمد شیخ الاسلامی، رئیس میز سبک زندگی و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، بر لزوم توجه به باورها به جای جذب شدن به افراد، تأکید کرد و اظهار داشت: حدود 1400 سال از نهضت حضرت سید‌الشهداء علیه السلام می‌گذرد؛ امروز ماییم و سبک زندگی امام حسینی.

 

کارشناس سبک زندگی اسلامی با اشاره به اینکه یکی از نکات مهم برای استفاده از نهضت سیدالشهداء علیه السلام در دنیایی که در آن زیست می‌کنیم، باور به جای شخص است، تصریح کرد: امروز در فضای زندگی روزمره خود به شدت شخصیت‌زده هستیم. در حالی که باید در باورها دقت ویژه داشته باشیم.

 

شیخ الاسلامی پدیده سلبریتی‌ها را به معنای شخصیت‌زدگی‌ و شخص‌زدگی تعبیر کرد و گفت: باید دقت شود که چرا این پدیده شکل می‌گیرد؟ فردی به هر دلیلی شهرتی پیدا می‌کند. نتیجه‌اش این می‌شود که او اگر غذایی بخورد، باعث می‌شود که مردم دیگر هم از آن غذا بخورند! یعنی می‌تواند در تصمیم‌گیری آدم‌ها اثرگذار باشد، در حالی که ممکن است هیچ فضلی نداشته باشد، جز شهرت.

 

رئیس میز سبک زندگی توجه زیاد برخی مردم به سلبریتی‌ها را فرار از مسئولیت دانست و خاطرنشان کرد: برخی مردم دوست دارند مسئولیت خودشان در زمینه باورها را از روی دوش خود بردارند و سرسپرده یک آدم دیگر باشند. در حالی که این نوع شخصیت‌زدگی در مکتب امام حسین علیه السلام راهی ندارد.

 

او ادامه داد: قرآن کریم می‌فرماید که از رسول اسلام هم از دنیا رفت یا کشته شد، شما باورهای خود را از دست ندهید و می‌فرماید: «وَ ما مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ». چه کسی بالاتر از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله، که با وفات او نیز نباید باورهای اسلامی خود را رها کنیم؟!

 

شیخ الاسلامی تصریح کرد: باور پیغمبر صلی‌الله علیه و آله و باور سیدالشهداء علیه السلام مهم است. امام حسین علیه السلام پای باورهای پیغمبر ایستاد. شخصش هم البته مهم است، اما آن شخص، شخصیتی است که در اوج هستی ایستاده است.

 

این پژوهشگر اسلامی، توجه به هندسه ذهنی افراد را لازمه سبک زندگی حسینی عنوان کرد و گفت: در زمان تصمیم‌گیری در سبک زندگی حسینی، به جای اینکه به شخص نگاه کنیم باید به آن باور و هندسه ذهنی که آن شخص در آن تعریف می‌شود، توجه کرده و مبتنی بر آن انتخاب کنید. در غیر این‌صورت راه انحراف بر انسان باز می‌شود و انسان سرسپرده آدم‌هایی می‌شود که ممکن است در هر دوره‌ای او را به هر سمتی ببرند.

 

شیخ الاسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امام حسین علیه السلام همه زندگی و همه هستی ماست، اما آن حضرت خودش را فدای باوری کرد به نام اسلام و ولایت کرد. حسینی بودن به معنای توجه به باور به جای شخصیت‌زدگی است./  تسنیم

ارسال نظر