واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

هشدار نماینده صهیونیستی درباره تهدیدهای نصرالله درباره میدان کاریش

یوآف گلانت وزیر پیشین مسکن و ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی و عضو کنونی کنست (پارلمان) این رژیم نسبت به تهدیدهای سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از گلانت گزارش داد که باید تهدیدهای نصرالله درباره میدان گازی «کاریش» واقع در دریای مدیترانه را جدی گرفت.

این عضو کنست که عضو حزب معارض «لیکود» است، به سران رژیم صهیونیستی هشدار داد که باید برای هر گونه حمله احتمالی حزب الله به میدان کاریش، آمادگی داشته باشند.

دبیر کل حزب الله روز گذشته خطاب به سران رژیم صهیونیستی گفت: پیش از اینکه لبنان به مطالبات بر حق خود دست یابد، نمی‌توان به شما اجازه داد که از میدان کاریش، نفت و گاز استخراج کنید».

وی در جریان سخنرانی در مراسم اربعین که در بعلبک برگزار شد، تأکید کرد: لبنان در برابر یک فرصت طلایی قرار دارد که احتمال دارد تکرار نشود تا بتواند بحران‌های اقتصادی و معیشتی خود را حل کند.

نصرالله همچنین گفت: مسئولان صهیونیست گفتند که استخراج از کاریش، در سپتامبر صورت خواهد گرفت، ولی آن را به تعویق انداختند... تهدیدهای دشمن، هیچ تأثیری در ما نخواهد نداشت. به مذاکرات فرصت می‌دهیم، ولی چشمها و موشکهای ما به سمت کاریش است.

اخیرا، رسانه‌های صهیونیستی مانند روزنامه «هاآرتص» اعلام کردند که امکان حصول توافق در پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی تا ماه سپتامبر وجود دارد.

با وجود این‌که تحلیل‌های سیاسی رسانه‌های عبری از خوش‌بینی تل‌آویو در دست‌یابی به توافق با بیروت حکایت دارند، اما برآوردهای نظامی رژیم صهیونیستی مبتنی بر احتمال درگیری است. در همین راستا، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل‌آویو از بیم آنکه حزب‌الله قبل از امضای توافق ترسیم مرزی دست به عملیاتی بزند، در مرز لبنان و فلسطین اشغالی در آماده‌باش مستمر خواهد بود.

در تاریخ ۱۲ مرداد نیز حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای از پرواز سه پهپاد غیرمسلح بر فراز میدان گازی مورد مناقشه بین لبنان و رژیم صهیونیستی (کاریش) خبر داد. هرچند ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد هر سه پهپاد را رهگیری کرده و مورد هدف قرار داده است، اما حزب‌الله در بیانیه خود تأکید کرده بود که این پهپادها مأموریت اطلاعاتی داشته‌ و توانسته‌اند مأموریت‌شان را با موفقیت انجام دهند و پیام مدنظر حزب‌الله را منتقل کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار