چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

پای لنگ اقتصاد رژیم اشغالگر؛ یک پنجم خانوارهای صهیونیست بدون امنیت غذایی

پای لنگ اقتصاد رژیم اشغالگر؛ یک پنجم خانوارهای صهیونیست بدون امنیت غذایی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در مطلبی از عدم امنیت غذایی یک پنجم خانواده های اسرائیلی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی در این رابطه با استناد به گزارش یک سازمان مردم نهاد که در فلسطین اشغالی که به مبارزه با فقر می‌پردازد، خبر داد، از میان هر پنج خانواده اسرائیل (ساکن فلسطین اشغالی) یک خانواده از ناامنی غذایی رنج می‌برد.

 

این گزارش که در آستانه اعیاد یهودی منتشر شده تاکید شده است، بیش از یک میلیون کودک (مهاجران صهیونیست به فلسطین اشغالی) به شکل دائم امکان دسترسی به غذا را ندارند و ساختار حاکم نیز تا کنون قادر به حل این مشکل نشده است.

 

براساس این گزارش که توسط سازمان Latet تهیه شده است، امروز 680 هزار و 475 خانواده (مهاجر) صهیونیست از عدم امنیت غذایی رنج برده و در این میان 312 هزار و 825 خانواده شرایط حادتری را در این زمینه دارند.

 

این در حالی است که روزنامه اقتصادی دمارکر در یادداشتی انتقادی اعلام کرد مسئله مقابله با هزینه‌های سرسام آور معیشت در اسرائیل به شعاری توخالی برای سیاستمداران اسرائیل تبدیل شده است.

 

به نوشته این روزنامه عبری زبان، با وجود آن که نظر سنجی‌ها نشان می‌دهند این مسئله اهمیت بسیار زیادی برای رای دهندگان اسرائیلی دارد اما احزاب سنتی هیچ توجهی به هزینه‌های سرسام آور معیشت نداشته یا حداقل آن را در راس اولویت‌های خود قرار نمی‌دهند.

 

در بخشی از این مقاله آمده است: با وجود آن که جامعه اسرائیل امروز تاکید می‌کند که هزینه‌های سرسام آور معیشتی در اسرائیل آنها را به شدت در تنگنا قرار داده اما سیاستمداران عملا راهکاری برای برون رفت از این مشکل ندارند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار