راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا

وبا نوعی بیماری حاد و اسهالی است که در اثر عفونت روده با نوعی باکتری ایجاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر باکتری وبا معمولاً در آب یا غذا‌هایی که توسط مدفوع فرد آلوده به باکتری وبا آلوده شده است، یافت می‌شود. این بیماری عموما در مکان‌هایی با تصفیه ناکافی آب، دفع نامناسب و غیر بهداشتی مدفوع یا فاضلاب و نیز مناطق با بهداشت ناکافی ایجاد شده و گسترش می‌یابد. باکتری وبا همچنین می‌تواند در محیط رودخانه‌های شور و آب‌های ساحلی زندگی کند.

انتقال بیماری از راه دهان به معده انسان از طریق دست‌های آلوده، سبزی، میوه آلوده، مواد غذایی و آب آلوده به صورت مستقیم و خاک، حشرات و مدفوع به صورت غیر مستقیم انجام می‌شود.

توصیه های لازم برای پیشگیری از بیماری وبا

از فروشنده‌های دوره گرد و معابر عمومی که مواد غذایی پخته شده عرضه می‌کنند خرید نکنید.
قبل از خوردن و آشامیدن دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.
مواد غذایی را دور از دسترس حشرات ، جوندگان و حیوانات نگه دارید.
از مصرف یخ که اطمینان از بهداشتی بودن تهیه و تولید آن ندارید جداً خودداری کنید.
در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید از آب بسته بندی استاندارد یا آبی که سه دقیقه جوشانده شده باشد استفاده کنید.
از مصرف سالاد و سبزی در رستوران‌هایی که از مواد ضدعفونی کننده سبزیجات استفاده نمی‌کنند خودداری کنید.
قبل از مصرف سبزی حتما آن را ضدعفونی و آبکشی کنید.
بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتماً دست‌های خود را با آب و صابون بشویید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار