راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا-راهبرد معاصر
منع شرکت پذیرفته شدگان دکتری در کنکور رفع شد وزیر بهداشت: قرار است فرمول اضافه کاری پرستاران بهتر شود اعلام مبلغ جدید حقوق بازنشستگان با همسان‌سازی | حداقلی‌بگیران هم شامل افزایش حقوق شدند تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند | کاهش دما و بارش برف تیراندازی در مدرسه | اصابت گلوله به سر یک دانش‌آموز قائمشهری ۱۱ راه برای معلم شدن بدون کنکور | این افراد بدون آزمون به دانشگاه فرهنگیان می‌روند بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان کلید خورد | رتبه‌بندی شامل کادر اداری هم می‌شود؟ زیباترین خفاش جهان انتخاب شد رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت

راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا

وبا نوعی بیماری حاد و اسهالی است که در اثر عفونت روده با نوعی باکتری ایجاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر باکتری وبا معمولاً در آب یا غذا‌هایی که توسط مدفوع فرد آلوده به باکتری وبا آلوده شده است، یافت می‌شود. این بیماری عموما در مکان‌هایی با تصفیه ناکافی آب، دفع نامناسب و غیر بهداشتی مدفوع یا فاضلاب و نیز مناطق با بهداشت ناکافی ایجاد شده و گسترش می‌یابد. باکتری وبا همچنین می‌تواند در محیط رودخانه‌های شور و آب‌های ساحلی زندگی کند.

انتقال بیماری از راه دهان به معده انسان از طریق دست‌های آلوده، سبزی، میوه آلوده، مواد غذایی و آب آلوده به صورت مستقیم و خاک، حشرات و مدفوع به صورت غیر مستقیم انجام می‌شود.

توصیه های لازم برای پیشگیری از بیماری وبا

از فروشنده‌های دوره گرد و معابر عمومی که مواد غذایی پخته شده عرضه می‌کنند خرید نکنید.
قبل از خوردن و آشامیدن دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.
مواد غذایی را دور از دسترس حشرات ، جوندگان و حیوانات نگه دارید.
از مصرف یخ که اطمینان از بهداشتی بودن تهیه و تولید آن ندارید جداً خودداری کنید.
در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید از آب بسته بندی استاندارد یا آبی که سه دقیقه جوشانده شده باشد استفاده کنید.
از مصرف سالاد و سبزی در رستوران‌هایی که از مواد ضدعفونی کننده سبزیجات استفاده نمی‌کنند خودداری کنید.
قبل از مصرف سبزی حتما آن را ضدعفونی و آبکشی کنید.
بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتماً دست‌های خود را با آب و صابون بشویید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار