راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا

وبا نوعی بیماری حاد و اسهالی است که در اثر عفونت روده با نوعی باکتری ایجاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر باکتری وبا معمولاً در آب یا غذا‌هایی که توسط مدفوع فرد آلوده به باکتری وبا آلوده شده است، یافت می‌شود. این بیماری عموما در مکان‌هایی با تصفیه ناکافی آب، دفع نامناسب و غیر بهداشتی مدفوع یا فاضلاب و نیز مناطق با بهداشت ناکافی ایجاد شده و گسترش می‌یابد. باکتری وبا همچنین می‌تواند در محیط رودخانه‌های شور و آب‌های ساحلی زندگی کند.

انتقال بیماری از راه دهان به معده انسان از طریق دست‌های آلوده، سبزی، میوه آلوده، مواد غذایی و آب آلوده به صورت مستقیم و خاک، حشرات و مدفوع به صورت غیر مستقیم انجام می‌شود.

توصیه های لازم برای پیشگیری از بیماری وبا

از فروشنده‌های دوره گرد و معابر عمومی که مواد غذایی پخته شده عرضه می‌کنند خرید نکنید.
قبل از خوردن و آشامیدن دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.
مواد غذایی را دور از دسترس حشرات ، جوندگان و حیوانات نگه دارید.
از مصرف یخ که اطمینان از بهداشتی بودن تهیه و تولید آن ندارید جداً خودداری کنید.
در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید از آب بسته بندی استاندارد یا آبی که سه دقیقه جوشانده شده باشد استفاده کنید.
از مصرف سالاد و سبزی در رستوران‌هایی که از مواد ضدعفونی کننده سبزیجات استفاده نمی‌کنند خودداری کنید.
قبل از مصرف سبزی حتما آن را ضدعفونی و آبکشی کنید.
بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتماً دست‌های خود را با آب و صابون بشویید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده