غربالگری ۱۱۸ نمونه مشکوک به آبله میمونی-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

غربالگری ۱۱۸ نمونه مشکوک به آبله میمونی

به گفته رئیس انستیتو پاستور ایران از ابتدای خردادماه تاکنون غربالگری ۸۱ نمونه مشکوک به آبله میمونی در انستیتو پاستور و ۳۷ نمونه نیز در مراکز دیگر انجام شده که در هیچ کدام از این نمونه‌ها، موردی از این بیماری شناسایی نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۸۱
غربالگری ۱۱۸ نمونه مشکوک به آبله میمونی

به گزارش راهبرد معاصر رحیم سروری در همایش علمی آبله میمونی اظهار کرد: پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر جزو تکالیف ماست و 12 مرکز آزمایشگاهی در کشور برای تشخیص آبله میمونی، تجهیز شده است.

وی ادامه داد: انستیتو پاستور ایران کیت غربالگری "ارتوپاکس ویروس" را طراحی کرد و تیم پاسخ سریع انستیتو پاستور برای آمادگی جهت پاسخ به اپیدمی‌های احتمالی این بیماری، شکل گرفته است.

سروری با اشاره به فعالیت‌های مهم و شاخص انستیتو پاستور ایران از گذشته تاکنون، یادآور شد: انستیتو پاستور ایران، پنج همه‌گیری بیماری‌ مانند وبا و حصبه را مدیریت کرده است.

وی ادامه داد: ایران، یکی از متولیان ریشه‌کنی آبله در منطقه خاورمیانه شرقی است. در آن زمان واکسن‌های آبله‌ تولیدی انستیتو پاستور ایران در عراق، افغانستان و مصر استفاده شد. حدود 250 میلیون کودک از 22 کشور واکسن‌های آبله تولید شده از سوی انستیتو پاستور ایران را استفاده کردند.

سروری با اشاره به تولید واکسن پاستوکووک گفت: دانشمندان ما توانستند با همکاری دانشمندان کوبایی، واکسن موثری علیه کووید19 تولید کنند.

به گفته رئیس انستیتو پاستور ایران در مواقع اضطراری که امکان تامین واکسن در ایران از طریق کووکس نبود، باید انتقال تکنولوژی ساخت واکسن کرونا به کشور انجام می‌شد که این کار به خوبی انجام شد.

وی افزود: انستیتو پاستور ایران، آزمایشگاه همکار مرجع در هپاتیت، ایدز، سل و آنفلوآنزا است و شبکه آزمایشگاهی کووید19 نیز از سوی انستیتو پاستور راه‌اندازی شد که بیش از 500 آزمایشگاه در طول دوره همه‌گیری کرونا به این شبکه متصل شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار