ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

شناسایی ۳۷ مورد قطعی وبا در کشور + راهای پیشگیری از وبا

به گفته سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی در کشور به این بیماری مبتلا شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر مریم مسعودی فر گفت: با اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر شیوع وبا در کشور عراق تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی به این بیماری مبتلا شده اند و هیچ مورد فوت ناشی از وبا گزارش نشده است.

به گفته وی از موارد قطعی شناسایی شده مبتلا به بیماری وبا ۳۲ نفر از استان کردستان و پنج نفر از مبتلایان از استان کرمانشاه هستند. از میان ۳۷ مورد ابتلا چند مورد بیماری به دلیل تماس با فرد آلوده منتقل شده است، اما سابقه سفر به کشور‌های همجوار درگیر بیماری را نداشته اند.

او گفت: همکاران ما در نواحی غربی، حتی در مرز‌های شرقی کشور نیز بیماری را رصد می کنند و اقدامات موثر مراقبتی و کنترلی را به خوبی انجام می‌دهند.

او گفت: فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.

او گفت: به مردم توصیه می‌شود تا حد امکان از آب شرب شهری یا آب‌های بسته بندی مصرف کنند و از آب معابر عمومی مانند رودخانه در حین سفر استفاده نکنند.

مسعودی فر اعلام کرد که اگر افراد دچار علائمی مانند ضعف و استفراغ شدند، بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند.

او گفت: افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند، باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیتشان به مدت حداقل ۲٠ ثانیه شست و شو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر