شناسایی ۳۷ مورد قطعی وبا در کشور + راهای پیشگیری از وبا-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

شناسایی ۳۷ مورد قطعی وبا در کشور + راهای پیشگیری از وبا

به گفته سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی در کشور به این بیماری مبتلا شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر مریم مسعودی فر گفت: با اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر شیوع وبا در کشور عراق تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی به این بیماری مبتلا شده اند و هیچ مورد فوت ناشی از وبا گزارش نشده است.

به گفته وی از موارد قطعی شناسایی شده مبتلا به بیماری وبا ۳۲ نفر از استان کردستان و پنج نفر از مبتلایان از استان کرمانشاه هستند. از میان ۳۷ مورد ابتلا چند مورد بیماری به دلیل تماس با فرد آلوده منتقل شده است، اما سابقه سفر به کشور‌های همجوار درگیر بیماری را نداشته اند.

او گفت: همکاران ما در نواحی غربی، حتی در مرز‌های شرقی کشور نیز بیماری را رصد می کنند و اقدامات موثر مراقبتی و کنترلی را به خوبی انجام می‌دهند.

او گفت: فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.

او گفت: به مردم توصیه می‌شود تا حد امکان از آب شرب شهری یا آب‌های بسته بندی مصرف کنند و از آب معابر عمومی مانند رودخانه در حین سفر استفاده نکنند.

مسعودی فر اعلام کرد که اگر افراد دچار علائمی مانند ضعف و استفراغ شدند، بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند.

او گفت: افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند، باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیتشان به مدت حداقل ۲٠ ثانیه شست و شو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار