هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

شناسایی ۳۷ مورد قطعی وبا در کشور + راهای پیشگیری از وبا

به گفته سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی در کشور به این بیماری مبتلا شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر مریم مسعودی فر گفت: با اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر شیوع وبا در کشور عراق تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی به این بیماری مبتلا شده اند و هیچ مورد فوت ناشی از وبا گزارش نشده است.

به گفته وی از موارد قطعی شناسایی شده مبتلا به بیماری وبا ۳۲ نفر از استان کردستان و پنج نفر از مبتلایان از استان کرمانشاه هستند. از میان ۳۷ مورد ابتلا چند مورد بیماری به دلیل تماس با فرد آلوده منتقل شده است، اما سابقه سفر به کشور‌های همجوار درگیر بیماری را نداشته اند.

او گفت: همکاران ما در نواحی غربی، حتی در مرز‌های شرقی کشور نیز بیماری را رصد می کنند و اقدامات موثر مراقبتی و کنترلی را به خوبی انجام می‌دهند.

او گفت: فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.

او گفت: به مردم توصیه می‌شود تا حد امکان از آب شرب شهری یا آب‌های بسته بندی مصرف کنند و از آب معابر عمومی مانند رودخانه در حین سفر استفاده نکنند.

مسعودی فر اعلام کرد که اگر افراد دچار علائمی مانند ضعف و استفراغ شدند، بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند.

او گفت: افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند، باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیتشان به مدت حداقل ۲٠ ثانیه شست و شو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار