رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

شناسایی ۳۷ مورد قطعی وبا در کشور + راهای پیشگیری از وبا

به گفته سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی در کشور به این بیماری مبتلا شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر مریم مسعودی فر گفت: با اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر شیوع وبا در کشور عراق تا به این لحظه ۳۷ نفر از موارد مشکوک به صورت قطعی به این بیماری مبتلا شده اند و هیچ مورد فوت ناشی از وبا گزارش نشده است.

به گفته وی از موارد قطعی شناسایی شده مبتلا به بیماری وبا ۳۲ نفر از استان کردستان و پنج نفر از مبتلایان از استان کرمانشاه هستند. از میان ۳۷ مورد ابتلا چند مورد بیماری به دلیل تماس با فرد آلوده منتقل شده است، اما سابقه سفر به کشور‌های همجوار درگیر بیماری را نداشته اند.

او گفت: همکاران ما در نواحی غربی، حتی در مرز‌های شرقی کشور نیز بیماری را رصد می کنند و اقدامات موثر مراقبتی و کنترلی را به خوبی انجام می‌دهند.

او گفت: فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.

او گفت: به مردم توصیه می‌شود تا حد امکان از آب شرب شهری یا آب‌های بسته بندی مصرف کنند و از آب معابر عمومی مانند رودخانه در حین سفر استفاده نکنند.

مسعودی فر اعلام کرد که اگر افراد دچار علائمی مانند ضعف و استفراغ شدند، بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند.

او گفت: افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند، باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیتشان به مدت حداقل ۲٠ ثانیه شست و شو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر