رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

پرواز پهپاد ترکیه بر فراز یونان

پرواز پهپاد ترکیه بر فراز یونان رسانه‌های یونانی از پرواز یک فروند پهپاد متجاوز ترکیه بر فراز برخی جزایر این کشور در «دریای اژه» و رهگیری آن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های یونانی بعد ازظهر دوشنبه از پرواز مجدد پهپادهای ترکیه بر فراز برخی از جزایر این کشوردر «دریای اژه» خبر دادند.

به نوشته روزنامه «کاثیمرینی» یک فروند پهپاد ترکیه به دنبال پرواز بر فراز حریم هوایی یونان رهگیری شد.

 

بنابر بیانیه وزارت دفاع یونان، این پهپاد متجاوز ترکیه بر فراز جزیره «کاندلیوسا» نزیدک سواحل ترکیه در ارتفاع ۱۹ هزار پایی پرواز کرد. این پهپاد دو بار نیز بر فراز جزیره «کیااروس» در ارتفاع ۱۹ هزار پایی پرواز کرد.

 

وزارت فاع یونان از رهگیری این پهپاد ترکیه‌ای که به نوع آن اشاره نشده، خبر داده است.

 

یونان و ترکیه مدت‌هاست که با هم اختلاف دارند. این اختلاف در حوزه‌های انرژی ادعاهای ارضی و موارد دیگر مطرح می‌شوند.

 

ترکیه در ماه‌های اخیر انتقادات خود را از استقرار نیروهای یونان در جزایری در شرق دریای اژه، نزدیک سواحل ترکیه و در بسیاری از موارد از ساحل قابل مشاهده است، افزایش داده است. این جزایر طبق «معاهده ۱۹۲۳ لوزان» و«معاهده ۱۹۴۷ پاریس» باید غیرنظامی شوند، بنابراین هرگونه استقرار نیروی نظامی یا سلاح در جزایر اکیدا ممنوع است.

 

طی روزهای گذشته، «احمد داوود اوغلو» رهبر «حزب آینده» در مصاحبه‌ای گفت، در حالیکه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه اظهاراتی مانند یک شب ناگهان می‌آییم را بیان می‌کند، اما با دستابی یونان به جنگنده‌های «اف-۳۵» تغییر موازنه به نفع این کشور است.

 

داوود اوغلو گفت، هیچ‌کس اردوغان را جدی نمی‌گیرد. وی اظهار داشت: «در حالی که اردوغان با این لفاظی‌ها سعی می‌کند مردم را برای انتخابات تحت تاثیر قرار دهد، اما ترکیه در حال از دست دادن موقعیت ‌ای مهم است. توازن هوایی بین ترکیه و یونان به طور جدی به هم خورده است.»

 

وی ادامه داد: «ما مدام گوییم یک شب ناگهانی می‌آییم، با این تفاوت که جنگنده‌های اف-۳۵ یونان می‌توانند از آتن بلند شوند، به هر نقطه از ترکیه بیایند و برگردند و ما متوجه نخواهیم شد. رادارهای ما آن‌ها را شناسایی نمی‌کنند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار