گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفر ویژه اردوغان به قره باغ کوهستانی

رسانه‌ها از سفر آتی رئیس جمهور ترکیه به قره باغ کوهستانی برای افتتاح یک فرودگاه در این منطقه در بحبوحه تنش ارمنستان با جمهوری آذربایجان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرده که به همراه «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در ۲۰ اکتبر (پنجشنبه ۲۸ مهر) در مراسم افتتاح «فرودگاه زنگلان» در قره باغ کوهستانی شرکت خواهد کرد.

اردوغان گفت: «الهام علی‌اف از ما خواسته تا تاریخ بازدید را مشخص کنیم. پس از افتتاح فرودگاه زنگلان، به شهر "جبرئیل" در جمهوری آذربایجان خواهیم رفت و در آنجا مراسم رسمی برگزار خواهد شد. توافق مربوطه انجام شده است.»

این سفر در حالی انجام خواهد شد که باکو و ایروان در دور تازه درگیری‌ها متحمل خساراتی شدند و مقام‌های ترکیه‌ای بارها از حمایت از باکو خبر دادند.

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه و «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان پنجشنبه گذشته در دیدار با هم آخرین تحولات منطقه در قفقاز جنوبی به ویژه دور تازه درگیری‌ها بین باکو و ایروان را بررسی کردند.

حلوصی آکار در این دیدار گفت که ترکیه همچنان قاطعانه در کنار جمهوری آذربایجان خواهد ایستاد. وی با تاکید بر اینکه جمهوری آذربایجان و ترکیه «یک ملت و دو کشور» هستند برای نظامیان کشته شده رحمت الهی و برای مجروحان شفای عاجل را خواستار شد

سخنگوی دولت ترکیه نیز به تازگی در واکنش به دور تازه درگیری‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آن را نگران کننده خواند.

«ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه نیز در توییتی نوشت: «درگیری‌ها در مرز جمهوری آذربایجان و ارمنستان نگران کننده است. با توجه به ادامه مذاکرات، ارمنستان باید از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند. صلح و ثبات تنها بر اساس تمامیت ارضی و حقوق مشروع آذربایجان قابل دستیابی است. ترکیه در کنار آذربایجان است.»

ترکیه و ارمنستان نیز خود دارای اختلافات دیرینه هستند و هرچند که اخیرا گام‌های تنش زا برداشته شده ولی اینگونه تحرکات تردید‌هایی را در بهبود روابط این دو کشور ایجاد می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر