تغییر ساعت کار ادارات لرستان از فردا + جزئیات کامل و اسامی دستگاه‌های مستثنی اطلاعیه مهم ارتش؛ احتمال شنیده شدن صدای انفجار در تهران حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر آبادان پیام رهبر انقلاب به ملت عراق: تشییع میلیونی علمدار مقاومت، فصل جدید تغییر معادلات مستکبران را رقم زد رهبر انقلاب: نقض تفاهم بار دیگر بی‌اعتباری امضای آمریکایی‌ها را ثابت کرد نحوه فعالیت ادارات هرمزگان یکشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۵ اعلام شد تعطیلی ادارات خوزستان دوشنبه ۲۹ تیر /کاهش ساعت کاری ادارات خوزستان فردا یکشنبه ۲۸ تیر هشدار استانداری هرمزگان: مردم از تردد غیر‌ضروری در جاده‌ها خودداری کنند / احتمال حملات مجدد آمریکا وجود دارد جزئیات تعطیلی ادارات این استان یکشنبه و دوشنبه ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ فوری/ حملات متعدد آمریکا به حوالی سیریک لغو مراسم گرامیداشت رهبر شهید در روز یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵  عارف خوشکار کیست؟ نیروی دریایی سپاه:آمریکایی‌ها هرلحظه خودرا به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌‌کند موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند ما تا برگشتن آرامش ادامه خواهد داشت

جزئیات تذکر نمایندگان درباره پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان و اصلاح رتبه‌بندی معلمان

جزئیات تذکر نمایندگان درباره پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان و اصلاح رتبه‌بندی معلمان عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر یک نماینده به وزیر اقتصاد درباره ضرورت پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۰ را قرائت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۲۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  سیدمحسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

 

تذکر 19 تن از نمایندگان خطاب به رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش درباره لزوم تسریع در اصلاح آیین نامه رتبه بندی معلمان و همچنین مشمولیت مستخدمین معلمان طرح مهرآفرین در این آیین نامه رتبه بندی.

 

-تذکر سیدمجتبی محفوظی نماینده آبادان به رئیس جمهور و وزرای اقتصاد، نیرو و کشاورزی مبنی بر لزوم رسیدگی و برخورد با فاجعه زیست محیطی ناشی از صنعت نیشکر در خوزستان.

 

-تذکر جعفر راستی نماینده شبستر و جمعی از نمایندگان خطاب به وزیر نیرو درباره تسریع در احیای دریاچه ارومیه.

 

-تذکر سیدالبرز حسینی نماینده خدابنده و جمعی از نمایندگان به وزیر کشور مبنی بر ضرورت اجرای ماده 5 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری.

 

-تذکر مهدی شریفیان نماینده تهران و جمعی از نمایندگان به وزیر بهداشت مبنی بر ضرورت ارائه راهکار برای کاهش نسبت پزشک و متخصص به جمعیت در کشور و تذکر به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم برنامه ریزی برای اجرای دقیق و کامل الگوی کشت.

 

-تذکر رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان و جمعی از نمایندگان به رئیس جمهور مبنی بر لزوم تخصیص اعتبار برای جلوگیری از بحران ها ناشی از بلایای طبیعی در کشور.

 

-تذکر محمدحسن آصفری نماینده اراک و جمعی از نمایندگان خطاب به وزیر صمت مبنی بر لزوم نظارت بر هزینه خدمات دهی گروه های امداد خودروی شرکت های خودروساز و تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر فرهنگ مبنی بر لزوم توجه به حقوق و دستمزد کارکنان نهاد کتابخانه های کشور.

 

-تذکر سیدعلی موسوی ملکان نماینده ملکان و جمعی از نمایندگان خطاب به وزیر ورزش مبنی بر لزوم نظارت بر عملکرد فدراسیون ها، کمیته ها و انجمن های ورزشی.

-تذکر هاجر چنارانی نماینده نیشابور به وزیر راه در خصوص لزوم رسیدگی به افزایش قیمت بلیط عتبات عالیات و چرایی آن و تذکر به وزیر کشور مبنی بر ضرورت افزایش نظارت بر عملکرد دستگاه های مجری هزینه ها و امکانات زائران اربعین.

-تذکر محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه و جمعی از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم اصلاح سیاست های غلط در خصوص واردات شکر.

-تذکر صدیف بدری نماینده اردبیل خطاب به رئیس جمهور مبنی بر لزوم تعیین تکلیف کمک هزینه مراکز توانبخشی غیردولتی سالمندان از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور.

-تذکر قدرت الله حمزه شلمزاری نماینده اردل به وزیر امور اقتصادی مبنی بر ضرورت پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال 1400./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
0
0
واقعا نماینده ها فقط موقع انتخابات به فکرمابازنشسته های فرهنگی می افتند مگرسراسر ایران بازنشستگان ۱۴۰۰فرهنگی و جنگ و ندارند.؟چرانماینه های مناطق مختلف از. دولت ووزیرآموزش وپرورش نخواستندتاپرداخت پاداش پایان خدمت مابازنشستگان ۱۴۰۰فرهنگی رازودتر واریز کند .چرا چرا چرا؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
0
0
۶۲هزار بازنشسته فرهنگی ۱۴۰۰بعد از گذشت یکسال هنوز پاداش بازنشستگی خود را نگرفته اند وکسی پیگیر نیست برای مهر آفرین ها که قریب ۶۰هزتر نفرند ودست پخت آقای حاجی بابایی هستند زمین و زمان را به هم می دوزند
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار