وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هشدار درباره اوج‌گیری بحران گرسنگی در دنیا

بیش از 200 سازمان مردم‌نهاد در جهان، در نامه‌ای خطاب به رهبران جهان خواستار دست زدن به یک اقدام بین‌المللی قاطع با هدف پایان دادن به بحران گرسنگی در جهان شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، بیش از ۲۰۰ سازمان مردم‌نهاد در یک نامه سرگشاده خطاب به رهبران جهان هشدار دادند، بر طبق برآوردها هر چهار ثانیه یک نفر در جهان از گرسنگی می‌میرد و خواستار اقدام بین‌المللی قاطع برای «پایان دادن به بحران گرسنگی در حال تشدید در جهان» شدند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه الجزیره، ۲۳۸ سازمان مردم‌نهاد متعلق به ۷۵ کشور از جمله سازمان‌های «آکسفام»، «کودکان را نجات دهید» و «طرح بین‌الملل» در این نامه سرگشاده که خطاب به رهبران شرکت کرده در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک فرستادند به ابراز ناراحتی از افزایش فزاینده گرسنگی در جهان پرداختند.

 

آنها در این نامه نوشتند: «میزان سرسام‌آور ۳۴۵ میلیون نفر هم اکنون گرسنگی شدید را تجربه می‌کنند، رقمی که از سال ۲۰۱۹ تا کنون بیش از دو برابر شده است.»

 

آنها تاکید کردند: «به رغم وعده رهبران جهان مبنی بر عدم اجازه به وقوع دوباره گرسنگی در قرن بیست‌ویکم، گرسنگی بار دیگر تبدیل به یک پدیده قریب‌الوقوع در سومالی شده است. در سراسر جهان ۵۰ میلیون نفر در ۴۵ کشور در آستانه قحطی قرار گرفته‌اند.»

 

این سازمان‌های مردم‌نهاد با اشاره به اینکه بر طبق برآوردها هر روز ۱۹۷۰۰ تن در جهان در اثر گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند، تاکید کردند، این به معنی این است که هر چهار ثانیه یک نفر دارد در جهان از گرسنگی می‌میرد.

 

«محنا احمد علی الجبالی» از «انجمن مراقبت از خانواده یمن» و از امضاکنندگان این نامه گفت: «این وحشتناک است که با وجود همه فناوری ها در حوزه کشاورزی و تکنیک های برداشت محصول، امروز هنوز ما داریم درباره قحطی در قرن بیست و یکم صحبت می کنیم. این مشکل مربوط به یک کشور یا یک قاره نیست و گرسنگی هرگز تنها یک علت ندارد. مشکل مربوط به بی عدالتی در کلیت بشریت است.»

 

او ادامه داد: « ما نباید به منظور تمرکز هم بر ارائه کم‌های غذایی فوری نجات‌ّبخش و هم ارائه حمایت‌های طولانی مدت‌تر با هدف قادر ساختن مردم به مراقبت از آینده خوئد تا هم بر تامین غذای فوری نجات دهنده و هم بر حمایت طولانی مدت تمرکز کنیم تا مردم بتوانند مسئولیت آینده خود و تامین کردن خودشان و خانواده‌شان حتی یک لحظه بیشتر منتظر بمانیم.»

 

بر اساس اعلام این سازمان‌ها، بحران جهانی گرسنگی ناشی از «ترکیب مرگبار فقر، بی‌عدالتی اجتماعی، نابرابری جنسیتی، درگیری، تغییرات آب و هوایی، و شوک‌های اقتصادی» و همین طور تأثیرات ادامه‌دار همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ در اوکراین به وجود آمده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار