رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

راهپیمایی گسترده یمنی‌ها به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر

راهپیمایی گسترده یمنی‌ها به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر استان صعده یمن، امروز به مناسبت هشتمین سالروز انقلاب 21 سپتامبر، شاهد راهپیمایی گسترده مردمی در حمایت از این انقلاب است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، امروز (چهارشنبه، 21 سپتامبر)، راهپیمایی گسترده‌ای به مناسبت هفتمین سالگرد انقلاب 21 سپتامبر در استان صعده یمن برگزار شد.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «المسیره»، شهر صعده یمن از صبح امروز شاهد راهپیمایی گسترده مردمی در بزرگداشت هشتمین سالروز انقلاب ۲۱ سپتامبر است.

 

بر اساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با در دست داشتن پرچم‌های یمن و پرچم‌هایی که روی آن‌ها، شعار جنبش انصارالله یمن درج شده و نیز تصاویر و پلاکاردهایی از «حسین بدرالدین الحوثی» رهبر پیشین جنبش الحوثی و تصاویر «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر کنونی انصارالله یمن، شعارهایی در حمایت از انقلاب و آزادی و محکومیت تجاوز به یمن سر می‌دهند.

 

در طول این راهپیمایی علاوه بر سخنرانی‌ برخی مقامات و شخصیت‌های سیاسی و مدنی و خواندن شعر بر تغییر بنیادینی که انقلاب 21 سپتامبر ایجاد کرد و به قیمومیت آمریکا بر یمن پایان داد و نیز چگونگی نجات کشور از تجزیه تاکید شد و به وضعیت هرج و مرج امنیتی، ترورها، غارت‌ها، گسترش فعالیت گروه‌های تکفیری و فروپاشی دستگاه‌های دولتی قبل از انقلاب و وضعیت امنیت و ثبات پس از انقلاب علی‌رغم تجاوز ائتلاف سعودی اشاره شد.

 

در این سخنرانی ها همچنین از نیروهای مسلح یمن و موفقیت‌ها و دستاوردهای آن در سطوح مختلف تقدیر شد و حاضران در این راهپیمایی بر افزایش پایداری و مقابله با تجاوز آمریکایی - سعودی علیه یمن تا تحقق پیروزی کامل تاکید کردند.

 

در بیانیه راهپیمایی امروز تاکید شد که انقلاب 21 سپتامبر یک جنبش اصیل یمنی است که از سوی مردم یمن حمایت شد و از سوی هیچ کشور خارجی تامین نشد و اقتدار را به یمنی‌ها با شکست توطئه تجزیه و چند اقلیم شدن کشورشان بازگرداند. این انقلاب انگیزه ای برای مردم یمن برای مقابله با تجاوزات و سلطه بیگانگان بود و اقدام بیهوده‌ای که به سمت فروپاشی این کشور پیش می رفت را متوقف کرد.

 

در بخش دیگری از این بیانیه با تاکید بر ضرورت تداوم مقابله با حمله وحشیانه به یمن با روحیه‌ای انقلابی تا آزادی و استقلال وجب به وجب یمن، آمده است که انقلاب یمن به قیمومیت بیگانه پایان داد و دستاوردهایی حاصل کرد که آن را به یکی از افتخارآمیزترین و موفق‌ترین انقلاب‌ها تبدیل کرده است./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار