حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

انگلیس به حمله اتمی تهدید شد

اندکی پس از اعلام روسیه مبنی بر بسیج گسترده نیروها مشاور سابق «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه انگلیس را به حمله اتمی تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «سرگئی مارکوف» مشاور سابق پوتین به شبکه خبری «بی‌بی‌سی» گفت: ولادیمیر پوتین گفت که آماده استفاده از سلاح‌های اتمی علیه کشورهای غربی، از جمله بریتانیای کبیر است.

این قانونگذار سابق روس گفت: «شهرهای شما هدف قرار خواهند گرفت».

وی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، «بوریس جانسون» نخست وزیر سابق انگلیس و«لیز تراس» نخست وزیر کنوین این کشور را مسئول جنگ در اوکراین خواند.

وی گفت: «اوکراینی‌ها برادران ما هستند، اما اوکراین توسط کشورهای غربی اشغال شده ت و این کشور‌های غربی هستند که با استفاده از سربازان اوکراینی به عنوان برده، علیه ارتش روسیه می‌جنگند.»

مارکوف گفت: «روسیه نمی‌خواهد همه مردم دنیا کشتهش وند، اما آنچه روسیه می‌خواهد حل این جنگ با کشورهای غربی است که علیه روسیه در خاک اوکراین است که کشورهای غربی در واقع آن را اشغال کرده‌اند».

اظهارات مارکوف ساعاتی پس از آن بیان شد که پوتین دستور بسیج نیروهای ذخیره در روسیه را صادر کرد.

رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبهبرای مناطقی از شرق اوکراین و دونباس که خواستار برگزاری همه‌پرسی جهت پیوستن به فدراسیون روسیه هستند، به سخنرانی تلویزیونی پرداخت. پوتین در این سخنرانی ضمن اعلام بسیج نظامی محدود، گفت فقط شهروندانی که دوره‌های آموزش‌های پایه نظامی را گذرانده‌اند به حضور اجباری در ارتش فراخوانده می‌شوند و سپس آموزش‌های بیشتری می‌بینند.

وی با بیان اینکه فرایند بسیج نظامی و فراخوانی شهروندان به ارتش از همین امروز شروع می‌شود، اعلام کرد که این سخنرانی او در مورد حفاظت از حاکمیت و یکپارچگی روسیه و حمایت از تمایل شهروندان برای تصمیم‌گیری در مورد آینده خود خواهد بود.

رئیس جمهور روسیه ضمن اشاره به اینکه آمریکا، آلمان و دیگر کشورهای غربی دستوراتی علیه روسیه به کی‌یف می‌دهند، تاکید کرد: «تهدید کردن نیروگاه زاپروژیا[با حمله به این منطقه] یک تهدید اتمی است و مسکو هم دارای سلاح اتمی است؛ ما از همه ابزارها برای محافظت از خاک روسیه استفاده خواهیم کرد».

پیشتر یک فرمانده سابق ارتش روسیه سریعترین مسیر برای شکست اوکراین را محو کردن انگلیس و جزایر اطراف آن از روی نقشه و تبدیل آن به یک کشور جهان سوم دانست.

ر«آندری گورولیوف» فرمانده بازنشسته ارتش روسیه و نماینده فعلی دومای این کشور گفت که سریعترین راه شکست دادن اوکراین از بین بردن انگلیس و تبدیل کردن آن به یک کشور جهان سومی است.

گورولیوف اظهار داشت، لندن می‌داند که هیچ دفاعی برابر موشک‌های ابرفراصوت روسیه ندارد. انگلیسی‌ها این را هم می‌دانند که هدف اصلی [حمله روسیه] نه آلمان و نه فرانسه بلکه انگلیس خواهد بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار