شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد ترامپ: باور نمی‌کنم روسیه به کشورهای عضو ناتو حمله کند سنتکام: تنگه هرمز را مین‌روبی کردیم سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست دیدار وزیر خارجه قطر با قالیباف

ماکرون از ایران خواست «بدون تأخیر» ذخایر اورانیوم خود را کاهش دهد

رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه به زودی گام‌هایی برای اطمینان از پایبندی ایران به برجام برمی‌دارد، گفت تهران باید «بدون تأخیر» ذخایر اورانیوم خود را به سطح معین در برجام برگرداند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ،  «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز سه‌شنبه کاهش میزان ذخایر اورانیوم ایران را خواستار شد و گفت پاریس به زودی گام‌هایی برای اطمینان از پایبندی ایران به توافق هسته‌ای (برجام) برمی‌دارد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، ماکرون که دیروز تلفنی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران صحبت کرده، امروز گفته است که ایران باید «بدون تأخیر» میزان ذخایر اورانیوم به غنای پایین خود را به کمتر از سقف تعیین‌شده در برجام بازگرداند.

 

رئیس‌جمهور فرانسه در بیانیه‌ای که کاخ الیزه منتشر کرده، «تعهد» فرانسه به برجام را یادآور شده و «از ایران خواسته است که بدون هرگونه تأخیری این تجاوز [از سقف برجام] را به عقب بازگرداند و ضمنا از اقدامات بیشتری که تعهدات هسته‌ای این کشور را زیر سؤال می‌برد، خودداری کند.»

 

وی افزود: «در روزهای پیش رو گام‌هایی برمی‌دارم تا اطمینان حاصل کنیم که ایران تعهداتش را اجرا می‌کند و همچنان از مزایای توافق هسته‌ای بهره‌مند می‌شود.»

 

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال، یک سال پس از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای و پس از اثبات ناکارآمدی راهکارهای پیشنهادی اروپا برای جبران تبعات اقتصادی خروج آمریکا از برجام، اعلام کرد بخشی از تعهدات خود در برجام را معلق می‌کند. عدم پایبندی به سقف ۳۰۰ کیلوگرمی اورانیوم با غنای ۳.۶۷ درصد یکی از این تصمیمات بود، که روز گذشته رسما عملی شد. ایران ۶۰ روز به طرف‌های باقی‌مانده در برجام فرصت داده تا به نحوی آثار ناشی از تحریم‌های یکجانبه واشنگتن را جبران کنند، در غیراینصورت تهران گام‌های تازه‌ای در جهت کاهش تعهد به برجام برخواهد داشت.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار