پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

نشریه آمریکایی: ایران به کابوس سیاست خارجی ترامپ بدل شده است

یک نشریه آمریکایی در تحلیلی، ایران را کابوس سیاست‌ خارجی رئیس‌جمهور آمریکا خوانده و دلایلی را در حمایت از این گزاره مطرح کرده است. ً
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  یک نشریه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه ایران بلوف‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را رو کرده تهران را کابوس سیاست خارجی رئیس‌جمهور آمریکا خوانده است.

 

نشریه نشنال‌اینترست نوشته ایران در همان روزی که اعلام کرد قصد دارد با عبور از سقف‌های مشخص‌شده در «برجام» میزان ذخائر اورانیوم خود را افزایش دهدهشدار داد که می‌تواند جلوی صدور نفت از طریق تنگه هرمز را بگیرد. این نشریه نوشته تهران، دولت ترامپ را با بزرگترین چالش در دو سال و نیم گذشته رو به رو کرده است.

 

این رسانه خاطرنشان کرده که ترامپ دکترین خود در زمینه سیاست خارجی را از یک سو روی تهدید و از سوی دیگر روی ایجاد دگرگونی در گفتمان‌های سنتی سیاست خارجی آمریکا استوار است. طبق این تحلیل، این دکترین را می‌توان در تصمیم‌های دولت آمریکا به انتقال سفارت به قدس، خروج از برجام، خروج از معاهده‌ها، خروج از یونسکو، وضع تعرفه روی کالاهای چینی، تهدید مکزیک در مسئله مهاجرت و حتی اعلام خروج از سوریه مشاهده کرد.

 

در این تحلیل آمده است: «ایران اکنون اولین کابوس واقعی را پیش روی واشنگتن قرار داده است. ایران، بلوف‌های ترامپ را رو کرده است.»

 

نشنال‌اینترست یادآوری کرده که دولت ترامپ در اوائل ماه مه میلادی هشدار داد در صورتی که ایران تهدیدی متوجه ایالات متحده یا متحدان این کشور کند، به آن «پاسخی شدید» خواهد داد. بعد از این هشدار، دولت آمریکا چندین بار ایران را به حمله به متحدان آمریکا متهم کرده است.

 

دولت آمریکا در جدیدترین اتهام‌پراکنی مدعی شده که ایران عامل حمله هفته گذشته به دو نفتکش در دریای عمان بوده است. نشنال‌اینترست نوشته این اتفاق عملاً ادعاهای آمریکا در خصوص اینکه «پاسخ شدید» علیه ایران در کار خواهد بود را به چالش کشیده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار