محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

آیت‌الله رئیسی: سازمان ملل سازمان ملت‌ها باشد نه سازمان قدرت‌ها

آیت‌الله رئیسی: سازمان ملل سازمان ملت‌ها باشد نه سازمان قدرت‌ها رئیس‌جمهور با اشاره به بحران‌های جاری در برخی از کشورهای منطقه، راه‌حل همه آنها را شکل‌گیری گفت‌وگوهای ملی بدون دخالت خارجی دانست و اظهار داشت: ضروری است سازمان ملل نقش‌آفرینی جدی‌تری در مقابل رفتارهای یکجانبه‌گرایانه از خود نشان دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 23
کد خبر: ۱۵۱۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر،آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های چهارمین روز سفر خود به نیویورک، عصر امروز پنجشنبه به وقت محلی در دیدار آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل با تأکید بر اهمیت جایگاه این سازمان در نقش دادن به ملتها برای حل مسائل خود و جلوگیری از دخالت بیگانگان در امور داخلی آنها، گفت: سازمان ملل باید به معنی واقعی سازمان ملتها باشد نه سازمان قدرتها.

 

دکتر رئیسی، جمهوری اسلامی ایران را دوست روزهای سخت برای همسایگان خود خواند و با اشاره به اقدامات انسان‌دوستانه ایران در پناه دادن به مهاجران افغانستانی و همچنین مبارزه جدی با تروریسم به‌عنوان خطری بزرگ برای منطقه و جهان، گفت: در مقابل، رهاورد ناتو و آمریکا در منطقه ما جنگ، ویرانی، اشغالگری و کشتار بوده است.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به بحران‌های جاری در برخی از کشورهای منطقه، راه‌حل همه آنها را شکل‌گیری گفت‌وگوهای ملی بدون دخالت خارجی دانست و افزود: ضروری است سازمان ملل نقش‌آفرینی جدی‌تری در مقابل رفتارهای یکجانبه‌گرایانه از خود نشان دهد.

 

دکتر رئیسی با تأکید بر حمایت ایران ازگفت‌وگوهای منطقه‌ای برای حل مسائل فیمابین کشورها، خطاب به دبیرکل سازمان ملل گفت: در صورت اجرای حق و عدالت از این جایگاه، نام بزرگی از شما در تاریخ این سازمان جهانی باقی خواهد ماند.

 

در این دیدار دبیرکل سازمان ملل نیز با قدردانی از اقدامات مستمر جمهوری اسلامی ایران در پناه دادن به مهاجران افغانستانی، نقش ایران در آتش‌بس یمن استمرار آن را ستودنی خواند و گفت: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، اقدامی غیرسازنده و بسیار ناراحت کننده بود.

 

آنتونیو گوترش ابتکار ایران در ایجاد قالبی برای گفت‌وگوهای منطقه‌ای را سازنده و مورد حمایت سازمان ملل دانست و با تأیید مواضع جمهوری اسلامی ایران در موضوع حقوق بشر گفت: حقوق بشر نباید به‌عنوان ابزار و دستاویز جنگ علیه کشورها بکارگیری شود.

 

دبیرکل سازمان ملل با ابراز ناخرسندی از تعلیق نشدن تحریم‌ها علیه ایران با وجود کرونا، گفت: ایران دارای تمدنی قدیمی و بخش ضروری و غیرقابل انکار از جهان امروز است و ملاحظات جمهوری اسلامی مبنی بر حل مسائل یمن، عراق، سوریه، لبنان و افغانستان به دست مردم آنها متین و منطقی است./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار