سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

الکاظمی خواستار مذاکرات جدی و شفاف در عراق شد

الکاظمی خواستار مذاکرات جدی و شفاف در عراق شد نخست وزیر عراق در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت کشورش در تلاش برای یافتن راه حل‌های پایدار برای بحران‌های منطقه‌ای است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی الکاظمی جمعه شب در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که کشورش در تلاش برای یافتن راه حل‌های پایدار برای بحران‌های منطقه‌ای است.

 

بنا به گزارش السومریه نیوز ، نخست وزیر عراق گفت: عراق کشوری تاریخی است که ریشه‌های عمیقی در حافظه بشریت دارد، اما چالش‌های بسیار و سختی به ویژه در سطح کشمکش‌های سیاسی داخلی برای این کشور وجود دارد.

 

الکاظمی در ادامه با اشاره به اینکه عراقی‌ها با وجود شرایط سخت با روحیه و امید با تروریسم مبارزه و آن را شکست آن دادند، تصریح کرد: مردم ما فداکاری‌های بزرگی برای آزادسازی سرزمین‌های خود از چنگ گروهک های تروریستی داعش انجام دادند.

 

وی با تشکر از آیت الله سید علی سیستانی، مرجع عالیقدر شیعیان عراق به خاطر حمایت ایشان از روند دموکراسی در عراق، گفت: نیرو‌های سیاسی در عراق نتوانستند بر سر تشکیل دولت توافق کنند و همین مساله باعث ایجاد بن بست سیاسی شده است.

 

نخست وزیر عراق افزود: دولت من خواستار گفت وگوی جدی و شفاف برای همه نیرو‌های سیاسی و احزاب مختلف در مورد راه‌های خروج از بحران شده است. برخی به خاطر اختلافات شخصی با من آرزوی شکست دولت در همه عرصه ها را دارند، من از همه طرف ها می خواهم که اختلافاتشان با من را خارج از چارچوب منافع ملت عراق حل و فصل کنند.

 

الکاظمی تاکید کرد: عراق به دنبال نزدیک‌تر کردن دیدگاه‌ها و تلاش برای یافتن راه‌حل‌های صلح‌آمیز پایدار برای بحران‌های منطقه‌ای و اختلافات بین کشور‌های منطقه است.

 

نخست وزیر عراق با بیان اینکه عراق در نزدیک کردن دیدگاه ها میان ایران و عربستان موفق عمل کرده است، عنوان کرد: ما در راستای کمک به ثبات منطقه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

 

هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل از روز سه‌شنبه به مدت یک هفته در منهتن نیویورک مقر این نهاد بین المللی آغاز شد.

 

مجمع عمومی امسال سازمان ملل با حضور سران و رهبران جهان برای نخستین بار پس از بیماری همه گیر کووید -۱۹ از سال ۲۰۱۹ برگزار شد که بزرگترین گردهمایی دیپلماتیک در جهان است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار